3. syyskuuta 2012

i love your blog

Olen saanut viime aikoina kivoja post-it lappuja blogikamuiltani Madeleinelta, Caralta sekä Idalta. Kiitos niistä ihanaiset! Vaikka ne ovatkin vain virtuaalisia, ne ovat tuottaneet paljon iloa ja on mukavaa kuulla, että on onnistunut inspiroimaan tai ilahduttamaan jotakuta!

Luen tosi monia blogeja ja haluaisin antaa tämän teille kaikille, mutta tunnustuksen sääntöjen mukaan annan sen viidelle blogille. Näiden upeiden blogien takana olevien neitosten kanssa tulee aina höpöteltyä enemmän ja vähemmän. Osan olenkin saanut onnekseni tavata ihan kasvotusten ja loppuihinkin saan toivottavasti vielä joskus tutustua;


Kyseiset blogit ovat varmasti jo tämän tunnustuksen saaneet ja jakaneet eteenpäinkin, mutta tässä vielä minun tapani kertoa, että I love your blogs!;)

6 kommenttia:

 1. Voi kiitos ihana!<3 hymyilen täällä yksin teekuppi kätösissäni(hokasin tänään,että nyt on syksy :o) :-) ja hei oon ehdottomasti myös sitä mieltä,että joskus on aivan PAKKO nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan!<3 Ja kiitos vaan teille kivasta&hauskasta blogista!:) Ja joo ehdottomasti! Mielelläni ehdottaisin, että nähdään Lontoossa, mutta mulla ei kyllä sinne päin ole reissuja tiedossa, niin kertokaahan te, milloin olisitte mahdollisesti tulossa Helsinkiin päin!;)

   Poista
 2. Voi kiitos murunen <3 Ihana aamun piristys! :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, pus pus<3 Meidän pitää kyllä treffata ehdottomasti jossain välissä! Kohta mun mukana saa myös kaupanpäällisiksi karvapalleron ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus pus!:) Joo, miitinkiä pystyyn jossain vaiheessa, ehdottomasti!:) Ja karvapallero en myös tietenkin tervetullut mukaan;>

   Poista