23. syyskuuta 2012

syysinspiraatiota

Lukijani Kiia toivoi inspiraatiota syys- ja talvipukeutumiseen, niin että vaihtoehtoja olisi myös hieman edullisemmasta päästä. Kokosin muutaman asukokonaisuuden nettikaupoista niin, että seassa on sekä edullisempia että hintavampia vaatekappaleita. Tällaiseen sekoitukseen uskon itse. Varsinkin asusteista ja takeista voin mielellään maksaa vähän enemmän, sillä ne ovat usein pitkään käytössä, mutta vaatteissa taas usein pihistelen. 

Tässä siis muutama asukokonaisuus, joihin pukeutuisin mieluusti tänä syksynä ja talvena;


Paksu bleiseri menee vielä hetken takkina, jos sen pariksi pukee neuleen sekä huivin. Myöhemmin talvella bleiseriä voi käyttää takin alla lämmikkeenä. Ruudullinen huivi kokoaa värisävyt yhteen ja on hieman värikkäämpi piristysruiske muuten neutraaliin asuun. Matalat korot nilkkureissa tuovat ryhtiä, mutta niillä jaksaa kävellä niin koulussa, töissä kuin kaupungillakin.


Jos voisin hankkia koko ajan vaan lisää takkeja, tällainen ihana kamelinvärinen versio olisi seuraavana listallani, aivan upea! Beigeen ja farkkuun toisi kivasti piristystä tämän syksyn puhutuin väri burgundy, joka toistuu niin neuleessa kuin huivissakin. Konjakkiset asusteet on kuin tehty tähän asuun.


3. palmikkoneule(tämä oli muuten aika hyvä löytö, 100% puuvillaa, hinta alle 40e ja värejäkin oli vaikka mitä vaihtoehtoja!) 4. farkut 
5. cashmere-huivi 6. ratsastussaappaat


Oma all time favorite-komboni on rento raitapaita yhdistettynä tikkitakkiin ja farkkuihin. Tässäkin asussa konjakkiset asusteet, hups.. Vaikea arvata minkä värisiin asusteisiin olen tällä hetkellä erityisen ihastunut;)
Sitten hieman siistimpää asukokonaisuutta. Vaalea siisti villakangastakki on upea! Näin samantyylisiä Zarassa ja melkein jo ostinkin sen, mutta pursuileva eteisen kaappimme muistuttaa minua, etten tarvitse enää lisää talvitakkeja:/ Tyylikkääseen takkiin yhdistäisin mustat kapeat housut ja valkoisen puseron. Asusteiksi mustaa nahkaa ja kultaa.

Sellaisia asukokonaisuuksia, kolahtiko joku erityisesti?:)

postaus sisältää mainoslinkkejä

16 kommenttia:

 1. Kivoja asukokonaisuuksia kaikki, voisin pukea niistä jokaisen! :) Kiva kun olit laittanut jokaiseen vaatekappaleeseen linkin suoraan ostopaikkaan, kävinkin heti kurkkailemassa muutamia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) Joo, oon saanut siitä joskus huutia, niin yritän tästä eteenpäin laittaa ylös myös ostopaikat:) Tosin tässä ne oli siitäkin syystä, kun pyydettiin kongreettisia esimerkkejä:)

   Poista
 2. Kaikki oli tosi ihania ja voisin käyttää mitä vain, mutta tykkäsin erityisesti tokasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voisin kyllä kuvitellakin sen sun päällä!:)

   Poista
 3. Kiitos kun toteutit mun postaustoiveen..:) Sulla on niin samanlainen tyyli kuin itsellä niin tiesin että saisin näistä hyvää inspiraatiota. Toi burgundy neule on ihana (myös se valkoinen ja sininen) ja kivaa kun se oli noin edullinen.. Kiitos näistä.:)

  -Kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä!:) Joo, olin ihan varma, että se olis ollut jotain tekokuitua, kun oli noin halpa, mutta eipäs ollutkaan, iloinen ylläri:) Toivottavasti löysit itsellesi kivoja syysvaatteita!

   Poista
 4. Todella kauniita asukokonaisuuksia! Eniten miellyttivät kaksi ensimmäistä, ehkä ensimmäinen eniten :) Johtunee siitä, että löysin kesän alennusmyynneistä hyvin samanhenkisen tummansininen neulejakun Vilalta, joskin puuvillaisen!
  -SuviAnni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oho, hyvä löytö, itsekin etsin kesällä tuollaista neulebleiseriä (tosin raidallista), mutta enpä vielä löytänyt omaani, toivottavasti ensi kesänä sitten:)

   Poista
 5. Mikset ole ilmoittanut, että linkit ovat mainoslinkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä maininnut asiasta:) Blogini sivupalkissa on infoa mainoksista; "Blogi sisältää affiliate-kumppaneiden kanssa toteutettua yhteistyötä. Mainokset/yhteistyö-tunnisteella merkityt postaukset sisältävät mainoslinkkejä. Sivupalkissa esiintyvät bannerit ovat mainosbannereita. En mainosta mitään, mihin en itse usko.", myös kyseinen postaus on merkitty asianmukaisesti mainokset/yhteistyö-tagilla. Olen perehtynyt tähän mainosasiaan affiliate-kumppaneideni kanssa, sekä seurannut, miten muissa blogeissa mainoksista tiedottaminen on hoidettu, eikä käsittääkseni vielä ole yhdenmukaista sääntöä sille, miten mainoksista tulee kertoa. Piilomainonta on kuitenkin Suomen laissa kiellettyä, mutta sitä en ole tietääkseni harjoittanut? (Voit lukea enemmän täältä; http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/a2d01e8b-c4b0-4d73-a7f7-88de45a0207d.aspx)

   Uskon, että lukijoillani on sen verran medialukutaitoa tänä päivänä, että he ymmärtävät osan blogien linkeistä olevan mainoslinkkejä (kun asiasta vielä erikseen mainitaankin). En kuitenkaan saa rahaa esimerkiksi siitä, että sinä klikkaat linkkiä, vain siitä, jos joku nyt sattuu tilaamaan sivustolta jotain..

   Nämä ovat todella hankalia asioita, ja eri blogeilla on eri tapoja kertoa mainoksista. Kerro kuitenkin ihmeessä, jos sinulla on parempaa tietämystä siitä, miten nämä asiat tulisi oikeasti hoitaa?:)

   Poista
  2. Ihmettelin vain, kun olet aiemmissa postauksissa, jotka ovat sisältäneet mainoslinkkejä ilmoittanut siitä postauksen lopussa :) Se on mielestäni selkeämpää, sillä tuo tagi näkyy hyvin pienellä tuolla alla.

   Poista
  3. Tein niin ennen, mutta olen poistanut ne, sillä näyttivät mielestäni typeriltä postauksen lopussa. Teksti oli pienifonttisena melkein saman kokoinen kuin mainokset/yhteistyö-tagi, joka näkyy heti postauksen perässä. En myöskään usko, että asiaa täytyy mainita moneen kertaan erikseen, kun jokainen voi huomata tagista, että kyseessä on mainospostaus. Siirsin nyt kuitenkin selvyyden vuoksi mainostuksesta kertovan tekstin hieman ylemmäksi sivupalkissa, jolloin sen huomaa paremmin. Mielestäni tämä on nyt hyvä käytäntö, mutta toki muutan sitä, mikäki laki myöhemmin sanoo jotain muuta. Jos mietit vaikkapa ohjelmien tuotemainoksia, niistä mainitaan kerran heti ohjelman alussa ("saattaa sisältää tuotesijoittelua"), mutta ei enää uudestaan ohjelman kuluessa.

   Poista
 6. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäpä käyn katsomassa!:)

   Poista