8. marraskuuta 2012

over the knee

Nyt ilmojen kylmettyä ostin itselleni jotain lämpöistä ja söpöä;

Ylipolvensukat ♥Olen aikoinaan ostanut Hunterini sen verran naftissa koossa, että merkin omat paksut lämpösukat eivät saappaisiin mahdu ilman että varpaat tulisivat kipeiksi. Talven sateissa Hunterit ovat kuitenkin aika kylmät ja tähän asti tavalliset villasukat ovat toimineet varpaiden lämmittäjinä. Nämä ovat kuitenkin aika paljon söpömmät, ja toimivat myös kivana asun piristäjänä, kun näkyvät tuolta saappaan varresta.


Sukissa on kaunis palmikkokuviointi ja ne ovat peräisin niinkin omaperäisestä kaupasta kuin H&M. Ajattelin pitää näitä myös nahkasaappaideni kanssa, varsinkin konjakkiset ratsastussaappaat yhdistettynä näiden luonnonvalkoiseen väriin näytti tosi kivalta!:)

12 kommenttia:

 1. Eikä, serkullani oli juuri eilen jalassaan tuollaiset ja hihittelin niille aikani, niin liikuttavat! Ja varmasti lämpöiset :) Hänellä oli harmaat sukat konjakinruskeiden saappaiden kanssa, hyvin natsasi nekin yhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhah eihän!:D Joo, ehkä nää menee vähän samaan kategoriaan pappasateenvarjon kanssa:D En oo ennen lämmennyt harmaan&konjakin yhdistelmälle, mutta nyt viime aikoina oon ihastunut siihen kovasti! Gantin vanhalle huivillekin on tullut paljon käyttökertoja viime aikoina:)

   Poista
 2. Noihan on paljon makeemmat kuin ne hunterin omat! Itsellä on sellaiset ja ne ei jotenkin "istu" sinne saappaaseen. Käytän itse useimmiten kanssa villasukkia. Supersöpöt ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos!:D Ai voi höh, mä kävin vaan kerran niitä kokeilemassa, niin en osaa käytöstä sanoa, mutta ainakin olivat liian paksut mun saappaaisiin:/

   Poista
 3. Samanmoiset sukat löytyy täältäkin, joita juurikin saappaiden kanssa olen käyttänyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän!:D Tollaisia kivoja ylipolvensukkia oli mun mielestä aika vaikea löytää, joten ei ihme että ollaan päädytty samoihin!;)

   Poista
 4. Siis aivan ihanat ja suloiset nuo sukat! Voisinpa melkein ostaa nuo, vaikka en Huntereita omistakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Reetta!:) No kyllähän nuo käy loistavasti muidenkin kumisaappaiden sisään, tai juurikin vaikka nahkasaappaiden!:)

   Poista
 5. Onpas kyllä nätit, pitäiskö kokeilla itsekin saappaiden seuraksi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nää myös lämmittää aika mukavasti!;)

   Poista
 6. Todella kivalta näyttää! :) Itsekin olen välillä pitänyt korkeita sukkia saappaiden sisällä, mutta ensi kerralla minäkin nostan sukan varret reilusti ylös, varmasti tosi hyvä yhdistelmä farkkujen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija!:) Pidin juuri noita farkkujen kanssa tänään ja kivalta näytti vaikka itse sanonkin;>

   Poista