2. marraskuuta 2012

spartoolta halvimmalla

Mitä tahansa kenkiä olen himoitsemassa, menen nykyään yleensä ensimmäisenä Spartoon sivuille. Tämä siksi, että Spartoo lähettää melkein joka kuukausi alekoodit, eli käytännössä Spartoolla on koko ajan ale. Kaverini etsi juuri Huntereita, ja kyseli mistä ne saisi halvimmalla. Annoin hänelle Spartoon alekoodit, joilla hän sai tilattua itselleen saappaat halvemmalla kuin mistään Helsingin Huntereita myyvistä liikkeistä.

Nyt olisi siis myös teille marraskuun kunniaksi uusia alekoodeja tarjolla; (Voimassa 30.11.2012 asti, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.)

NVSPT5: -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€.
NVSPT1: -10% ostoksista, jotka ylittävät 80€.
NVSPT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€.
NVSPT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€.

Mun kenkäkaappi näyttää tällä hetkellä aika hyvältä, sillä sieltä löytyy talven varalle kahdet eri väriset nahkasaappaat, mustat nahkaiset arkinilkkurit, loskakeleille Hunterit sekä pakkasille Uggit.

Yksi asia jota kuitenkin kaipaan vielä kenkäkaappiini, on korolliset nilkkurit, joilla jaksaisi ehkä kävellä myös arkisin, mutta varsinkin iltamenoissa. Arkeen voisin valita vaaleampaa nahkaa, mutta iltakäyttöön haluaisin mustat. Yhdet näistä ovatkin olleet ostoslistalla jo ties kuinka kauan ja olen käynyt sovittamassa koonkin valmiiksi, nyt täytyy enää odotella palkkapäivää!;) Arvaatko mitkä aion hankkia?Onko teidän kenkävalikoima hyvä talven varalle vai puuttuuko vielä jotain?:)

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Kivasti kenkiä sulla, mutta kumiset ratsastussaappaat puuttuu :-)
  Mä tiedän mistä sellaiset löytyy edullisesti!
  Tyyliin:
  http://one-broke-girl.blogspot.fi/2012/10/paivakavelylla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta, uskon kyllä että pärjään ihan näillä nykyisillä kumppareillani:)

   Poista