4. joulukuuta 2012

dear santa

Monissa blogeissa on näkynyt joululahjatoivekollaaseja ja omani päätin väsätä ihan senkin takia, että kuulin tonttujen kyselleen sellaisen perään, viime vuonna kun samanlaisesta oli kuulemma saanut hyviä vinkkejä siitä, mitä tälle kröhöm, hieman vaativalle neidille voisi ostaa..

Tässäpä siis minun hieman realistisempia ja ei-niin-realistisia joululahjatoiveitani;


1. Mukava ja söpö yö- tai oloasu2. Stadiumin Lahjakortti 3. Meikkipussi 
4. Lampaantalja5. Marc By Marc Jacobsin rannekoru 6. Hyväntuoksuista ja käytännöllistä kosmetiikkaa esim. The Body Shopilta7. Canada Goose Trillium-parka8. Weekender-laukku

Kaipaan kaappiini lisää mukavia kotiasuja, joten pehmeät paketit ovat enemmän kuin tervetulleita. Myös urheiluvermeet olisivat jälleen kerran tervetulleita, joten esim. Stadiumin lahjakortti olisi mieluinen (en tietty panisi pahakseni mitään muitakaan lahjakortteja;D).

Kunnollinen weekender-laukku ja meikkipussi ovat olleet ostoslistallani jo ties kuinka kauan.

Luonnonvalkoisesta lampaantaljasta haaveilin jo viime jouluna, mutta sopivan väristä ja hintaista ei ole aiemmin löytynyt. Nyt Shepherdin lampaantaljaolisi kuitenkin Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa! Kyllä tuolle kelpaisi aamulla laskea varpaansa sängystä noustessaan:)

Canada Goosen Trillum-parkaa olen käynyt sovittelemassa nyt jo useampaan otteeseen ja se polttelisi kovasti. Tämä nyt ei ole mitenkään päin realistinen joululahjatoive, mutta ehkä käyn ostamassa tämän itse itselleni joululahjaksi;)

postaus sisältää mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo Longchampin weekend bag! :) Vastaavaa olen itsekin vähän haeskellut. Osaatko yhtään sanoa, minkä hintainen tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olisi kyllä tosi käytännöllinen:) Punnissa kun katsoin, niin taisi olla 175 puntaa:)

   Poista
 2. Hih, lampaantaljat odottaa meitä paketissa kotikotona! Tulevat molemmille puolille sänkyä, jossa noustessa saa upottaa varpaat lämpimään ;) Äiti paljasti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiih ihanaa! Noi on niin kivat<3 Mäki tahoon:)

   Poista
 3. tuo canada goose on vaan niin täydellinen, vaikka näkyykin jo katukuvassa suhteellisen paljon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, noita on nykyään aika monella, mutta ihmekös tuo, kun on niin ihanan lämmin ja käytännöllinen:)

   Poista
 4. Tuo Longchampin meikkipussi on kaikin puolin täydellinen. Mustana on sama versio kulkenut mukanani jo melkein kymmenen vuotta. Päivittäin se on edelleen käytössä ja kyllä se vaan on hyvä ja toimiva edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on ollut noinkin kestävä!:) Mulla toi oli tossa vähän vaan havainnollisena kuvana, sillä tota mallia ei ole saatavilla sen kokoisena kuin tarvitsisin:/ Toivottavasti löydän jonkun kivan vastaavan!:)

   Poista
 5. Ihania juttuja löytyy joululahjatoivelistaltasi!!:) Lampaantalja kelpaisi tännekin!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh, tarviiko sanoa, että niin mustakin?;D Lampaantalja olisi niin ihana varpaiden lämmittäjä<3

   Poista