28. joulukuuta 2012

meidän joulu

Välipäiväterveisiä kaikille!:) Joulunvietosta on palattu takaisin arkeen sekä blogin ääreen. Pientä blogilomaakin tuli näköjään otettua, puoliksi tahallaan, puoliksi tahattomasti, sillä en edes joulutoivotuksia muistanut tulla kirjoittelemaan! Muiden ihania joulupostauksia kävin kyllä välillä lueskelemassa puhelimella, mutta muuten joulu oli ihanan tietokonevapaata.

Meidän joulu oli niin ihana ja lämpöinen, että tänään harmitti kyllä vietävästi palata takaisin Helsinkiin ja töiden pariin.

Mamma oli taas laittanut kodin niin kotoisaksi ja jouluiseksi. Taisin pari kyyneltäkin tirauttaa sunnuntaina, kun vihdoin pääsin kotiin rankan työrupeaman jälkeen ja siellä odotti ihana tunnelma sekä täysi riisipuurokattila.

Aattoa vietimme sekä poikaystäväni kotona, että minun kotonani, näin saimme olla kaikkien meille tärkeiden ihmisten kanssa. Tänä jouluna myös isovanhempani tulivat meille, joten meitä oli iso porukka kasassa.

Antamani joululahjat pääsivät heti käyttöön -
jouluista skottiruutua ylle sekä uusi kello ranteeseen.

Jouluumme kuului joulusauna, perinteiset jouluruoat (tosin oman mahani täytän mielummin kalalla, salaateilla, juustoilla ja suklaalla), Lumiukko-piirretty, pakettien availu sekä loputon löhöily. Kerkesinpä joulupäivänä nähdä myös kavereitani.

Tänä vuonna saatiin onneksi nauttia ihanista paukkupakkasista ja korkeista lumikinoksista, ne tekivät oman lisänsä joulun tunnelmaan.
Nyt ei kai muu auta kuin suunnata katse tulevaan vuoteen, vaikka kyllähän tätä löhöilyä ja suklaansyöntiä olisi mielellään jatkanut vielä vähän pidempäänkin..

6 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Tietokoneloma on sitäpaitsi aika hyvä juttu välillä.. Näkee ihan uusia asioita, kun ei kokoajan tuijota eteensä jotain tyhmää ruutua!

  Oi, vähäks kiva tuo Hymyä ja hyvää tuulta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin, niin ihanaa viettää perheen kanssa aikaa ihan rauhassa:) Joo, toi oli niin must, nyt on taas ihan uutta intoa tähän hommaan! Ja totta toi mitä sanoit, kerkesi tekemään niin paljon tärkeämpiäkin juttuja, kun ei vaan tuijotellut konetta koko ajan..

   Hih, noi on noita mamman hassuja sisustushömpötyksiä:))<3

   Poista
 2. Tyylikäs tuo skottiruutuinen paita :) Mistä se on?
  Tähtihimmeli on myös kaunis, meillä noita pieniä tähtiä kuusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Brothersista ja vink vink tällä hetkellä alessa!;D Noi on ihanan vanhanaikaisia, kuuluu perinteisesti meidän jouluun:)

   Poista
 3. Oi mitä tunnelmakuvia, kyllä joulu on ihanaa aikaa :) Tämä syömisrytmi jäi kyllä ihan päälle, mulla tää mussutus vaan jatkuu ja jatkuu! Ihan kuin masu ei olisi jo täynnä suklaasta ja muista herkuista.. :D Hihityttää muuten yhä tuo kello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Hahaa, sama, tosin suklaata en kyllä pysty tällä hetkellä edes ajattelemaan;D Niin muakin, nauroin asiaa M:llekin ja se ihmetteli tätä meidän telepatiaa:D

   Poista