13. tammikuuta 2013

home sweet home

Home sweet home, reissun jälkeen on ihanaa olla kotona, laukut on purettu ja katselen juuri koneelta matkakuvia. Perään voisin kyllä heti myös todeta, että Rome sweet Rome! Rooma oli ihana kaupunki, hakkasi mielestäni jopa Pariisin. Taisin jättää palan sydämestäni sinne ♥.

Nyt jatkan matkakuvien läpikäyntiä palaten samalla mielikuvissani takaisin Rooman kaduille, palaillaan kattavampien matkajuttujen kanssa myöhemmin:)

16 kommenttia:

 1. Olen kyllä täysin samaa mieltä tosta Rome sweet Rome! -lauseesta:D Kävin siellä ekaa kertaa elokuussa 2012 ja rakastuin siihen kaupunkiin täysillä! Odottelen innolla matkajuttuja ja -kuviasi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Rooma oli kyllä ihana! Onneksi heitimme yhden kolikon Treviin, niin pääsemme sinne vielä joskus uudelleen;)

   Poista
 2. Ihanaa <3 Odottelen kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Kuvia odottelen minäkin, alati Roomaa ikävöiden,
  Se taannoisen kommenttiboxin vinkkihäirikkö Petra :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh mikään häirikkö, sun vinkeistä oli tosi paljon hyötyä:) Kiitos!

   Poista
 4. Oi että, ihana kuulla että loma oli onnistunut :) Mä olin Roomassa joskus vuonna yks ja kaks nuorempana vanhempien kanssa, enkä muista kovinkaan paljoa. Ehkä olisi uusintareissun paikka siis? ;) Ps. Särähti korvaan tuo "matkalaukut on purettu", huh, mulla ne viruu tuossa aina jonkun viikon ennen purkamista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun pitää sitten ehdottomasti lähteä verestämään muistoja!;) Hahha, me ollaan kummatkin just sellasia, että vaikka oltais vasta myöhäänkin kotona, laukut puretaan heti!:D Tosin eipä täällä meidän minikämpässä oo paljon tilaakaan säilytellä kahta matkalaukkua levällään montaa päivää;D

   Poista
 5. Ihana kuulla, että reissu oli onnistunut! Matkakertomusta jäädään odottelemaan innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa pian! Oli kiva kirjoitella noita matkajuttuja ja muistella vielä reissua:)

   Poista
 6. Ihanaa että loma oli onnistunut! :) Palan halusta kuulla lisää, joten odottelen innolla matkajuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että matkajuttuja odotellaan, munkin mielestä ne ovat muiden blogeissa yksiä kivoimmista aiheista!:)

   Poista
 7. Kiva juttu, että loma meni hyvin! Rooma on kyllä upea paikka ja ylipäänsä Italiaan on aina hauska matkustaa. Talvinen Rooma on varmasti upeampi, kuin elokuinen 40 asteen helteessä hikoileva Rooma :D Nimimerkillä meinasin kuolla kuumuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla tulikin jo saman tien ideoita ties mistä muista Italian kaupungeista mihin voisin matkustaa, oih!<3 Uskon, huh, eikä pelkästään se kuumuus, vaan myös ne turistimassat.. Nyt kaupungissa oli sopivasti turisteja, eikä nähtävyyksiinkään ollut liian pitkiä jonoja. Kevät ja syksy ovat varmasti siis parhaita aikoja matkustaa Roomaan.

   Poista
  2. Voin suositella esim. Bassano Del Grappaa, Lago Maggiorea taikka Cinque Terreä oikein lämpimästi (: Yleensäkin tuo Pohjois-Italia on upea!

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä, haaveissa on joskus toteuttaa Euroopan kiertoajelu, että pääsisi useampiin kohteisiin kerralla:)

   Poista