22. maaliskuuta 2013

mulberry oversized alexa

Esitellessäni viime viikolla teille kaikki laukkuni, kerroin samalla kokoelmani saavan pian täydennystä. Ei varmaan ollut vaikea arvata, mistä yksilöstä oli kyse, tästä kun on jauhettu jo niin kauan!:)

Oversized Alexa on siis uusin tulokas ja en voisi tyytyväisempi olla! Olin ajatellut ostaa tämän vasta syksyllä palkintona koulupaikasta (hopefully), mutta selatessani Mulberrytarjontaa eBayssa törmäsin tähän upeaan second hand yksilöön ja vielä mukavalla osta heti-hinnalla varustettuna. Tarjouskilpaan en olisi jaksanut lähteä, mutta varmistettuani aitouden painoin osta-nappulaa tärisevin sormin ja hups, laukku oli minun!


Netistä ostaminen jännittää aina, varsinkin jos kyseessä on käytetty yksilö, eikä takeita siitä, millainen tuote sieltä postista tupsahtaa, juuri ole. Myyjä oli kuitenkin todella luotettava (100% positive feedback ja myyntihistoriassa useita myytyjä merkkilaukkuja), joten uskalsin ottaa riskin. Ihanat BagMiss-blogin BagMiss ja Alma antoivat omat mielipiteensä laukun aitoudesta ja lisäksi kysyin asiaa myös PurseForumin asiantuntevilta laukkuharrastajilta. PurseForumia käytin aikoinaan myös ostaessani LV:n Speedyn eBaysta ja sivustolla kyllä tosiaan osataan homma. Suosittelen käyttämään sitä, jos on aikeissa ostaa käytettyjä merkkilaukkuja netistä.

Myyjä oli todella mukava ja postitus tapahtui seuraavana päivänä maksustani. Hän oli postittanut laukun Briteistä lauantaina ja jo tiistaina sain laukun itselleni! Nopeaa toimintaa sanon minä, monissa nettikaupoissa saa odotella paljon kauemmin!


Pakko kertoa myös tapaus Mulberryn liikkeestä, johon menin vielä tutkailemaan Alexoja ja kysymään myyjien mielipidettä laukun aitoudesta. Kävelin sisään liikkeeseen ja esitin asiani, mutta vastaani sain vain kaksi halveksuvaa silmäparia ja pystyin lähestulkoon lukemaan myyjien ajatukset netistä ostetusta, käytetystä laukusta, hyi olkoon. Minua palvellut myyjä ei tehnyt elettäkään auttaakseen, ihan itse siinä vertailin omaa ja liikkeen laukkua keskenään ja totesin niiden olevan samanlaisia. Myyjä vielä totesi kylmästi, että kun ostaa laukun suoraan liikkeestä, niin saa varmasti aidon.. Enpä ole Fabianinkadun liikkeessä koskaan saanut mitään järin lämmintä palvelua, mutta tämä sai mut kyllä todella kiukkuiseksi! Tulee myös mieleen tapaus muutaman vuoden takaa jolloin kävin samoilla asioilla Vuittonilla second hand-Speedyni kanssa ja sain aivan ihanaa kohtelua. Laukkuni vietiin takahuoneeseen tutkittavaksi ja kohta sain myyjän asiantuntevan mielipiteen siitä, että laukku oli aito. Myyjä myös pahoitteli, ettei voi antaa minulle mitään kirjallista todistusta aitoudesta, mutta mikäli haluaisin myydä laukun joskus eteenpäin, uusi ostaja olisi enemmän kuin tervetullut tarkistuttamaan aitouden uudelleen. Tätä mä kutsun asiakaspalveluksi!

Norppa kirjoitti kerran postauksessaan hyvin siitä, että merkkituotteen ostaminen liikkeestä ei tuo hänelle minkäänlaista lisäarvoa, päinvastoin. Olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä! Mielestäni on upeaa tehdä hyväkuntoinen merkkilaukkulöytö (tai -vaate) murto-osalla siitä hinnasta, mitä siitä pitäisi kaupassa maksaa. Tästäkään laukusta en rehellisesti sanottuna olisi maksanut sitä ylihintaa, mitä se tällä hetkellä maksaa uutena, sillä samalla hinnalla kun tekisi vaikka kaksikin etelänmatkaa! En siis voisi tyytyväisempi olla tähän löytööni!:)

Käyn välillä salaa ihastelemassa laukkua, enkä malta odottaa että saan yhdistellä sen erilaisiin asuihin! Lupasin myös jollekin lukijalle kirjoittaa ostamisesta eBayssa, mutta tulikohan tässä samalla nyt tarpeeksi infoa asiasta?:) Merkkilaukkujen kohdalla siis kannattaa ainakin valita luotettava myyjä (itse katson oikeastaan aina vain 100% positiivisen palautteen saaneita), sekä tarkistuttaa aitous PurseForumilla. Maksaminenkin tapahtuu turvallisesti PayPalin kautta, joten siihen ei sisälly mitään riskejä.


Mitäs tykkäätte löydöstäni ja oletteko te ostaneet merkkilaukkuja eBaysta? Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia!:)

54 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upea löytö! Oon aina ollut sitä mieltä, etten uskaltaisi koskaan ostaa merkkilaukkua netistä eBayn kaltaisilta sivuilta, mutta kun pitää maalaisjärjen mukana, näyttää näitä helmiä kävelevän vastaan. Kiitos siis vinkeistäsi. :)

  Mitä tulee Fabianinkadun Mulberryn palvelun laatuun niin itselläni siitä ei ole kokemuksia, mutta mm. Lainahöyhenissä-blogin Piretillä on ollut vastaavanlaisia ikäviä kokemuksia, vaikka olivat ostamassa laukkua juurikin liikkeestä. Tästä episodista voi lukea täältä: http://www.lily.fi/juttu/ei-kiitos-0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä eBayssa ostamisessa omat riskinsä ja oon kuullut huonojakin kokemuksia sieltä, mutta tosiaan, maalaisjärjellä kun ajattelee ja ottaa asioista vähän selvää, niin voi tehdä hyviäkin löytöjä!:)

   Kiitos linkistä, kävin lukemassa postauksen ja kommentteja, ja voi että pisti vihaksi! Onneksi en ole kyseisestä liikkeestä ostanut kuin yhden huivin aikanaan, taidan tästä eteenpäinkin tehdä hankintani joko netistä tai esim. lentokentän liikkeestä! Ja huh, mullakin meinaan pölähti heti vartija paikalle vähän ajan päästä kun olin liikkeeseen tullut, aika jännä!:o

   Ymmärrän tietty, että en tällä kertaa ollut siellä maksavana asiakkaana, kun heti ilmaisin, mitä asiani koski, mutta toisaalta oli sitten maksava asiakas tai ei, niin samanlaillahan häntä tulisi kohdella..

   Poista
 2. Paljon maksoit tästä ja paljon siitä pyydetään uutena?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulberryllä oli juuri hinnankorotus ja laukku maksaa tällä hetkellä 1300e. Sanotaanko näin, että tämän sain suunnilleen puoleen hintaan;)

   Poista
 3. Ihana on! :) Kumma, että olet saanut noin huonoa palvelua Fabianinkadulla :( Itse olen asioinut siellä melko monta kertaa ja olen saanut aina älyttömän hyvää palvelua! LV:Stä minulla on taas ihan erilaisia kokemuksia, ensimmäisellä kerralla siellä kaikki sujui todella hyvin, mutta muissa kerroissa olisi ollut asiakaspalvelussa parantamisen varaa!
  Minusta on hienoa, että ostaa tuotteita käyettynä ja kierrättää :) Itselläni on vain sellainen hassu juttu, että haluan laukkuni ihan upouusina tai en pysty "kiintymään" niihin samalla tavalla kun ovat olleet jo jollain muulla käytössä, ihan typerää, tiedän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on sitten käynyt hyvä tuuri, nimittäin olen nyt monelta kuullut ja lukenut, että on saanut sieltä todella tökeröä palvelua!:/ Muistelen siellä joskus olleen eräs mukava myyjä, mutta en ole enää pitkään aikaan häntä nähnyt, on ehkä lähtenyt jo pois..

   Haha kuulostaa haussulta, mutta joo ymmärrän tavallaan!:) Itselläni ei ole muuten mitään tuollaista ongelmaa käytettyjen laukkujen kanssa, mutta tietty tuon aitouden kanssa pitää olla tarkempana. Ja että laukku olisi kuitenkin hyvässä kunnossa, vaikka olisi jo käytetty:)

   Poista
 4. Mä olen myös saanut Mulberryllä asioidessani tosi nuivaa palvelua.. Jotenkin sinne ei edes huvita mennä kun tuntuu että ne kattoo päästä varpaisiin silleinsä arvostellen. Luin tuon aiemmin linkatun Pretin tekstin ja kuulostaa kyllä hyvin tutulta! Todella raivostuttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, juuri tollainen olo mullakin on usein tullut!:/ Tosi kurjaa, kun kuitenkin Mulberryn tasoisesta liikkeestä kyse..

   Poista
 5. Aivan ihana tuo uusi tulokkaasi! Ja mahtavaa, että löysit laukun second handina! :)
  Mullakin on todella huonoja kokemuksia tuosta Mulberryn liikkeestä... :( Vuittoni vain osaa hommansa niin paljon paremmin! Sinne on aina niin mukavaa mennä, vaikka sieltä tulee pois aina hieman köyhempänä :DD Mylberrylle menen vain kun on pakko!
  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin minustakin!

   Totta, vaikken ole pitkään aikaan ostanut Helsingin Vuittonilta mitään, mulle tulee sieltä vieläkin toisinaan postia, mikä on tosi kiva ylläri aina välillä!:) Sekin on mukava pikku lisä loistavaan asiakaspalveluun.. Pariisin Vuittonilla sen sijaan olen saanut aika tylyä palvelua, mutta Helsingin liikkeessä ollaan kyllä tosi ystävällisiä!

   Ihanaa viikonloppua sinnekin:)

   Poista
 6. Kateus iskee kyllä taas! Miten sä aina onnistutkin ostelemaan mun ostoslistan tyhjäksi? ;) hehe. ei vaan upea löytö, pitäisi itsekkin alkaa tutkiskelemaan ebayn ihmeellistä maailmaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihanko totta! Meillä on sitten ihan sama, loistava maku!;) Kannattaa ihmeessä käydä tutkimassa, ihan vaikka muuten vaan, vaikkei ostoaikessa olisikaan!:) Mutta varo vaan, siellä tulee ties mitä houkutuksia vastaan;>

   Poista
 7. Iik! Nyt sä sait sen! Ihanaa!!

  Joo, varsinkin toinen niistä Mulberry-myyjistä oli viimeksikin tosi ynseä (kun käytiin Fazun jälkeen). No, sana kiirii pikkuhiljaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain! Nopeempaa mitä edes arvasinkaan!;) Onneksi käytiin vielä silloin Fasun jälkeen näitä mallailemassa, siinä oli viimenen niitti mun päätökseen.. Vaikka joo, silloinkin siellä oltiin niin nyrpeänä.. Mutta joo, onneksi sana kiirii, eipä näytä muillakaan olleen kovin positiivisia kokemuksia..

   Poista
 8. Oi mikä kaunokainen :)
  Mua jotenkin ahdistaa koko Mulberryn liike.. :/ En mene sinne ellei ole pakko! Useampi kk sitten olin menossa ostamaan kalenteriin uudet sivut, vaikka liikkeen piti olla auki, ovi oli lukossa. Myyjä siellä pyöritteli silmiään ja kohautti olkapäitä. Päätinkin että ostan Mulberryt ihan muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, voi olen ihan innoissani!:)

   Vähän sama juttu.. Tai jonkun kaverin kanssa siellä on ihan kiva käydä, mutta yksin kun menet ja jos satut vielä olemaan ainoa asiakas liikkeessä niin huh sitä painostavaa tunnetta niskassa!:D

   Ja siis mitä ihmettä! Miten voi toimia noin, jos liikkeen piti oikeasti olla auki!:o Ihan oikein että ostit muualta kalenterisivut..

   Tuli tosta mieleen ihan vastakkainen asiakaspalvelutilanne, kun menin kerran kolkuttelemaan vahingossa tuntia liian aikaisin Urban A:n oveen. Liike ei siis vielä ollut oikeasti auki, mutta sisällä hääri myyjä jo siivoamassa. Mulla oli vähän kiire saada eräs paita ja koputtelin oveen. Myyjä tuli avaamaan ja sain tehdä mun ostoksen tuntia ennen avaamista! Ihan mahtavaa, siitä tuli tosi hyvä fiilis!:)

   Poista
 9. Kaunis laukku! :)

  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Asiaa! Itsekin olen ostanut Mulberryn laukkuni käytettynä. Jos ostaa laadun eikä sen takia että saa näyttäytyä liikkeessä, laukun voi yhtä hyvin ostaa jonkun toisen jo käyttämänä, aivan kuten teit! Noin tekee se jolla on järkeä päässä, sitäpaitsi tuohan näyttää ihan uudelta. Jos tietää miltä aito laukku näyttää, niin eihän netistä ostaminen ole ongelma. Että hyvä kun kirjoitit aiheesta! :)

  Olen itseasiassa itsekin saanut Helsingin liikkeessä aika nuivaa palvelua, joskaan en ole kysynyt laukuista. (Luin huonosta asiakaspalvelusta Xenia's Day -blogista, ja teksteistä viisastuneena mallailin laukkuja ihan kaikessa hiljaisuudessa :D). Aika kummallista että toi brändi on niin houkutteleva että myyjät saa käyttäytyä miten haluaa... Nimimerkillä Mulberry-fani itsekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos:) Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, ainoa mikä näissä käytetyissä vähän jännittää on tosiaan tuo aitous, mutta muuten juu ehdottomasti kannatan second handeja!:) Ja niin, monethan tosiaan kokee, että se hienossa liikkeessä asioiminen kuuluu siihen hintaan ja on tavallaan "puoli ruokaa", mutta itselleni ei.. Ja varsinkaan jos palvelu on tuon tasoista, niin ostan mielelläni laukkuni muualta:D

   Ja juu, Xenian tarinan luin kanssa silloin aikoinaan, kun se hänen laukkunsa oli mennyt rikki, silloin olin kanssa ihan ihmeissään koko jutusta!

   Poista
 11. no ensinnäkin suuri <3 alexalle! mutta tosiaan...mä oon myös saanut helsingin mulberyllä JOKA KERTA tosi tympeetä palvelua. ihan sama oonko ollut vaan katselemassa vai oonko ihan ostanut jotain (oon tosin tainnut ostaa sieltä vain yhen jutun, ja senkin vuosia sitten). tuntuu, että siellä aina katsotaan nenänvartta pitkin eikä kyllä todellakaan ole mitenkään tervetullut olo.toisin on täällä lontoon päässä, jossa palvelu on aina ystävällistä ja heti tullaan kysymään apua. jos kyseessä on "oikea" ostoreissu, myyjät auttavat valinnoissa (jos siis esim arvot kahden värin/tuotteen välillä) ja ainakin tuntuvat aidosti kiinnostuneilta asiakkaidensa tyytyväisyydestä. kerran jahdattiin yhtä huivia ystävämme puolesta, ja lippulaiva liikkeen myyjä jaksoi puolestamme soittaa läpi kaikki lontoon liikkeet josko huivia olisi jostain löytynyt. jopa hki-vantaan kentällä on aina ollut ystävällinen palvelu vaikka olen todellakin aina siellä käydessäni näyttänyt lähinnä sillan alta heränneeltä pummilta :-D

  ääh mun pitää käydä joku kommentin kirjoitus kurssi, tuntuu että nää mun höpötykset menee päivä päivältä sekavammiksi :-D i'm sorry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tiesin että tykkäät!;) Tosi kumma juttu... Itse ehkä vielä juuri ja juuri ymmärrän tuollaisen viileän asenteen, kun vain katselen laukkuja, enkä osta mitään, mutta huh, jos on tosiaan ostamassa jotain, niin toi on ihan pöyristyttävää.. Enkä tosiaankaan vaadi mitään ylivertaista asiakaspalvelua, vaan ihan tavallista ystävällisyyttä, ja sitä että olisi tosiaan edes tervetullut olo kun menee liikkeeseen!

   Ja älä huoli, sun kommentit on aina yksiä mun lemppareista!<3 :)

   Poista
 12. Ihana laukku! :)

  Ja pakko sanoa, että vaikutat sellaiselta piristävältä jalatmaassa-tyypiltä täällä blogimaailman seassa. Oli ilo lukea jo aiemmasta laukkupostauksestasi, että olet myynyt merkkilaukkuja eteenpäinkin ja nyt ostit jälleen laukun käytettynä. Taidat muutenkin harkita ostoksiasi tarkkaan ja siitä isot pojot! Mua ällöttää nykyään sellainen kauhea kulutushysteria, että pitää olla tuhat erilaista laukkua ja viimeisen trendin mukaiset vaatteet koko ajan.. Ugh olen puhunut :D

  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiiitos!:) Kyllä mä ostoksiani tarkkaan harkitsen, mutta toinen syy on myös se, että meillä ei kyllä oikeasti ole tilaakaan millekään ylimääräiselle täällä kotona!;D Ja joo, mäkään en ihan tajua tuota mainitsemaasi kulutushysteriaa.. Onneksi mulla on sen verran klassinen tyyli, ettei tarvitse joka sesongin vaihtuessa olla ostamassa uusia trendijuttuja, vaan vuodesta toiseen pärjää samoilla vanhoilla klassikoilla:) Vaikka kyllä mullakin tulee joskus shoppailtua vähän liikaa!

   Poista
 13. No nytkö sä sen sait, voijettä. Onnea tuoreelle mammalle. Nyt voitte sitte molemmat istua kotona hiljaa ja kattoa uusia ostoksianne:D Voi teitä <3
  Niinku sanoinki sulle, niin kävin siellä Vuittonilla, ja aiheeseen liittyen voisin todeta, että se nuori mies oli ihana joka mua autto. Tosi hyvää palvelua ja rento ja huumorintajunen kaveri. Jos palaan sinne joskus ja ostan sen veskan niin haluan että se sama tulee myymään sen mulle haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahh jooo nyt jee! Kiitos tiuna, sä ymmärrät!;D Joo, toi yks on vieläkin ihan innoissaan siitä pyörästä, käy aina vähän väliä kellarissa ropailemassa sitä ja oli pakko päästä jo ajamaankin..

   Ja ihana että sait hyvää palvelua siellä, mäkin oon saanut aina!:) Kyllä sä vielä joku päivä käyt sen hakemassa, mä uskon niin;D

   Poista
 14. Aivan ihana laukkua! Vitsit, kelpais kyllä minullekin! ;) Itse olen ostanut vain yhden laukun (LV Delighfull) second handina, mutta ostin sen ystävältäni, joten tiesin sen varmasti olevan aito. Itse en uskaltaisi ostaa Ebaysta, kun haluan olla ihan 100% varma, että laukku on aito. Vaikka toki PurseForumilla voi helposti "tarkistuttaa" aitouden, mutta siltikään et ole aivan varma ja se häiritsisi mua hulluna :D Tällä ajatusmaailmalla multa menee todennäköisesti monta ebay herkkua ohi suun, mutta ei auta kuin säästää tarpeeksi että voin ostaa sen suoraan liikkeestä :D Tiedän yhden tutun ostaneen MIUMIUN bow bagin Ebaysta ja tarkistuttanu sen aitouden PurseForumilla, mutta laukku onkin feikki.

  Itse en ole koskaan asioinut mulberryn liikkeessä, mutta ajattelin Helsingin reissulla käydä vertailemassa Lilyn small ja medium kokoja. Saa nähdä uskallanko enää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lindsay!:) Toi on kyllä hyvä kun kaverilta ostaa, niin tietää varmasti saavansa aidon.. Voi että tosi kurja juttu toi kaverisi MIUMIU, miten hänelle kävi sen kanssa? Tai siis saiko tietää siinä vaiheessa, kun laukku tuli että oli feikki? Yrittikö hän palauttaa laukkua? Olen meinaan kuullut, että jotkut on saanut rahoja takaisin tuotteista mitä on myyty heille aitoina, mutta onkin sitten osoittautunut feikeiksi..

   Ja joo, kyllä muakin jännitti ihan kauheesti, enkä voinut ottaa rauhallisesti ennen kuin laukku tosiaan oli mun nenän edessä ja näin millainen se on:D Kyllähän tuo eBay aina vähän riski on, mutta itselläni on käynyt niin hyvä tuuri molemmilla kerroilla, että uskallan jo luottaa siihen:)

   Toivottavasti sun Mulberry-kokemus tulee olemaan vähän mukavampi!:)

   Poista
 15. Voi ei, on se ihana!! Onnea uudesta laukusta! <3
  Mä niin haluaisin tuon Lilyn, nyyyyh! Onko Helsinki-Vantaan lentokentällä Mulberryn liike? Kuinka paljon halvemmalla ne myy sielä Lilyä ja Tamara huivia? Siinä mun kaksi haavetta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Helsinki-Vantaalla on Mulberryn liike, terminaalissa 2, mutta sinne pääsee vain lennoilla, jotka menevät schengen-alueen ulkopuolelle, eli kaukolennot ja esim. Britit ja Turkki, näin olen ainakin ymmärtänyt, korjatkaa joku jos olen väärässä!:) Hinnoista sitten, että tietääkseni hinnoista saa alvin pois kun lentää noihin kohteisiin mitä luettelin, muuten 10%. Itse sain tämän 10% pois, kun lentokentällä töissä ollut kaverini haki Lilyn minulle:)

   Poista
 16. On se kaunis <3 Olisipa aikamoista omistaa joskus tuommoinen, mutta ei noilla hinnoilla ei.. Olen niin rähmäkäpälä ja huoleton,että pilaisin kalliin laukun kaatamalla sen päälle jotain tms. Mutta tännekin kelpaisi kyllä käytetty laukku, jos se näyttäisi noin upeelle! Pitäisi kyllä tehdä ostokset jonkun fiksumman kanssa, kun en itse ole tuota koskaan edes livenä nähnyt :) Miten se Purseforum-juttu niinkun käytännössä tapahtuu, linkkaatko sinne sen Ebayn sivun vai miten ja sitten joku kertoo mitä mieltä on aitoudesta?

  Äh, en voi sietää tommosta palvelua noin korkeatasoisessa kaupassa. Ärsyttävää! Aina pitäisi olla hyvä palvelu, mutta vielä enemmän sitä odottaa näissä merkkiliikkeissä. Olen vain kerran asioinut Mulberryllä ja ostin huivin sillä kertaa. Palvelu oli silloin ihan normaalia. Taitaa olla kiinni siitä, kuka siellä on vastassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Enpä mäkään olisi tätä "normihinnalla" enää ostanut tuon hinnankorotuksen jälkeen.. Sen vanhan hinnan ehkä juuri ja juuri, mutta ei tuota.. Sillä hinnalla lähtisin mielummin jo jollekin upealle reissulle!:)

   Joo sinne linkataan esim. eBay sivu, myyjän tunnus jne. ja kuvia pitää tietty olla mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Esim. Mulberryn "aitousviestiketjussa" oli mun mielestä muutamia tyyppejä jotka antoi "tuomioita" aitouksista. He eivät siis mitenkään päin ole ammattilaisia, mutta erittäin taitavia harrastajia ja mitä nyt pidempään seurailin ketjua, niin tosi hyvin he asiansa aikankin Mulberryn kohdalla osasivat.

   En mäkään! Joka paikassa pitäisi olla hyvää palvelua, mutta tuollaisesta paikasta sitä todellakin ainakin odottaisi. Voi olla, ja onhan meillä kaikilla huonot päivämme (vaikkei sitä asiakkaalle pitäisikään näyttää), mutta mun mielestä ylimielisesti katsomista ei voi laittaa edes huonon päivän piikkiin!

   Poista
 17. Voi pojat minkä löydön oletkaan tehnyt! Alexa on kerrassaan upea! Tosin viime aikaisten hinnan korotusten jälkeen kaikista laukuista en ole valmis maksamaan tämän hetkisiä lukuja, joten ehdottomasti upitan Second Handin puolesta! Aitous on toki aina se kolikon kääntäpuoli mutta onneksi tässä sinunkin tapauksessa taustalla oli omat apujoukot. :)

  Itse olen aina saanut Mulberryn liikkeessä hyvää palvelua, useimmiten nämä kaksi samaista naista ovat olleet vierailessani aina töissä, lämpöistä palvelua pienessä putiikissa! :)

  Oikein ihanaa viikonloppua kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Sama juttu, sen takia olinkin tosi iloinen kun tämän käytettynä löysin..

   Kivaa että olet saanut hyvää palvelua!:) Valitettavasti itse en voi samaa sanoa.. Joskus siellä on kyllä ollut eräs mukava myyjä, mutta häntä en ole enää pitkään aikaan nähnyt:/

   Sitä samaa sinulle ihana!<3

   Poista
 18. Loistava ostos tosiaankin! :) Tuota on ilo kantaa!! <3 Tämä asiakaspalvelu on kyllä kurjaa tosi monessa liikkeessä. Minäkään en saa lisäarvoa siitä, että ostan laukun liikkeestä. - Niin hyvää palvelua ei saa lähes mistään, ostan lähes aina netistä, jos vain voin. Myyjät eivät halua, että heillä käydään autentisoimassa laukkua, tämän olen kuullut monelta. Hienoa oli kuulla, että LV:llä kuitenkin saa tässäkin asiassa palvelua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin!:) Ja kiitos teille avusta, olin ensin niin pihallakin sen PurseForumin kanssa, käytännöt olivat muuttuneet siellä sitten viime kerran..

   Ai, tuosta en ole kuullutkaan, toisaalta ymmärrän kyllä hyvin, eihän se heidän hommaansa ole.. Mutta siksi olinkin niin ihmeissäni, kun LV:llä tosiaan olin saanut samassa asiassa niin hyvää palvelua!:)

   Poista
 19. Vaikea arvata kellähän bloggaajalla on tää laukku seuraavaksi :--D

  VastaaPoista
 20. Wau mikä löytö! Asukuvia odotellessa... :)

  Olen aika uusi lukija ja täytyy kyllä sanoa, että lili's on yksi suosikeistani! :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sanoistasi ihana! Joo asukuvia tulossa!;)

   Poista
 21. Oi, eipä voisi laukku enempää sinun näköisesi olla! Olet kyllä tehnyt varsinaisen löydön, sillä näin kuvia katsellessa ei uskoisi milllään laukun olevan käytetty. Olisi siis mennyt täydestä ihan uutenakin.. ainakin tässä osoitteessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos S! Munkin mielestä ihan "mun näköinen" laukku ja kyllä tästä on haaveiltukin jo kauan!:) Tämä on joo tosi hyvässä kunnossa, ei kai ollut kauheasti edellinen omistaja tätä käyttänyt, kun omisti niin suuren laukkukokoelman muutenkin!;D

   Poista
 22. Jee, mikä löytö! Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
 23. Oi,onpas tuo isoin koko Alexastakin ihana! <3
  Mä olen kans saanut järkyttävän huonoa palvelua keskustan Mulberrylla mutta lentokentällä on onneksi palvelu pelannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin on kyllä sun minikin!<3 :) Kiva kuulla että lentokentällä saa mukavaa palvelua, täytyykin jättää ostokset sitten sinne;)

   Poista
 24. Nyt on kyllä lähiaikoina kuullut niin ikävää palautetta Fabianinkadun liikkeestä monelta suunnalta, etten kyllä taida enää ikinä astua sinne jalallakaan. Voi miten tylsää, että sait tuollaista kohtelua! Itse ostan niin paljon second handina, etten voi ymmärtää tuollaista asennetta.

  Mutta ihanan laukun olet löytänyt, onnea siitä :) Ebaysta olen ostanut kaikenlaista, mutta en toistaiseksi laukkua. Muita merkkituotteita kyllä ja en ole koskaan joutunut katumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta, tosi tylsää:/ En minäkään, ja vaikka he eivät olisi halunneet autentisoida laukkua, voi silti käyttäytyä asiallisesti!

   Ja kiitos, siitä on kyllä tullut ihan lemppari! Kiva kuulla että sulla on eBaysta vaan hyvää sanottavaa, itse olen sieltä kaksi merkkilaukkua ostanut, enkä myöskään ole joutunut katumaan, onneksi:)

   Poista
 25. Hei. Kysymys Mulberryihin liittyen. Jos laukussa ei ole made in ... merkkiä sisäpuolella, onko kyseessä väärennös? Muuten laukku hyvin aidon oloinen ja hesasta liikkeestä ostettu, myyjän mukaan.T. Tietämätön ja avusta kiitollinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en osaa nyt valitettavasti sanoa kaikista malleista, voihan tuo tosiaan vaihdella.. Kannattaa rekisteröityä Purse Forum-sivustolle, jossa voi kysellä laukkujen aitoudesta, siellä osataan homma!:)

   Poista
 26. Hei! mitä maksoit tullimaksuja sun muita? :)

  VastaaPoista
 27. Hei. Kysyisin vielä tuosta Purse Forumista: voinko tehdä sinne uuden keskustelun aitous-kysymyksestäni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni sinun tulee rekisteröitymisesti jälkeen ottaa osaa viiteen (tai ehkä kymmeneen?) keskusteluun ennen kuin pystyt perustamaan oman viestiketjun. Mutta sen jälkeen joo, voit tehdä keskustelun jossa kysyt laukun aitoutta! :)

   Poista