2. huhtikuuta 2013

white & fresh

Heippa vaan pienen pääsiäisloman jälkeen ja hyvää huhtikuuta, eli kevättä!:) Ainakin noin virallisesti. Tosin huomasin tänään, että kyllä tuolla kaduilla on jo ihania kuivia länttejä havaittavissa ja hiekan alta pilkistelee asfaltti, ihan kuin olisivat ilmestyneet tässä ihan pääsiäisen aikana..

Kuivia katuja odottaa varmasti moni, eikä vähiten kevätkenkien takia. Itse olen talsinut vielä kiltista nahkasaappailla, mutta eteisen kenkätelineessä odottaa uudet, ihanan freshit valkoiset Converset, jotka tilasin hetki sitten Spartoolta.

Koko Converse-valikoiman löydät täältä ja tässä vielä tuoreet huhtikuun alekoodit, mikäli joltain vielä puuttuu oma pari;


 APRFI5: 5% alennus ostoksista, jotka ylittävät 60€
APRFI1: 10% alennus ostoksista, jotka ylittävät 80€
APRFI15: 15% alennus ostoksista, jotka ylittävät 100€
APRFI2: 20% alennus ostoksista, jotka ylittävät 150€

 (voimassa 30.4.2013 asti, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin)Monet sanovat, että Converset on parhaimmillaan, kun ne ovat hieman nähneet elämää ja saaneet likaa pintaansa, mutta mun mielestä mikään ei voita uutta, puhtaanvalkoista paria! Toki valkoiset tennarit likaantuu nopeasti, mutta onneksi ainakin Converseja voi pestä ihan surutta..
Meidän pääsiäinen sujui niin leppoisasti, että arkeen paluu on hieman takkuillut. Neljä päivää meni oikeastaan pelkästään syödessä ja levätessä. Oli ihanaa kun kerrankin ei ollut kauheaa ohjelmaa, vaan saatiin ihan vain olla. Ruuanlaitosta tai muustakaan ei tarvinnut välittää, kun meitä passattiin molempien porukoilla siihen malliin, että meinasi jo alkaa hävettää!;) Ulkona oli ihan mielettömät ilmat, mutta meidän ulkoilut rajoittui siihen, että raahattiin puutarhapenkki pihan aurinkoisimmalle pläntille ja istuttiin siinä silmät kiinni nenät aurinkoa kohden (sopi viikonlopun laiskaan teemaan). Kun aurinko oikein porotti naamalle, pystyi melkein kuvittelemaan kesän!

Aurinkoista viikkoa kaikille, kyllä se arki 
tästä taas käyntiin lähtee!:)


postaus sisältää mainoslinkkejä

13 kommenttia:

 1. Ui, onpa ne valkoiset! Olisiko sinulla mitään vinkkejä muuten noiden pesemiseen? :) Otin juuri omani mukaan suihkuun (:D) ja ainakin suurin lika lähti, mutta mietin, miten niistä voisi saada vieläkin puhtaammat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tosin ei varmaan kauaa.. Mä pesen omat Converseni ihan pesukoneessa!:D Aikamoinen jytähän siitä tulee, kun painavat kengät pyörii koneessa yksinään, mutta lähtee takuuvarmasti puhtaaksi ja omilleni ei ainakaan ole aiheutunut mitään sen suurempaa harmia:) Irrotan nauhat yleensä erilleen ja kuivatan kengät vaakatasossa. Ja kun laittaa vielä jotain supervalkaisevaa pesuainetta niin avot!;D

   Poista
  2. Mäkin pesen aina koneessa, ja silleenhän sitä puhdasta jälkeä tulee! Ne on aina kuin uudet sellaisen käsittelyn jälkeen ;D!

   Lisäksi vinkkinä, että jos omistaa sellaisen "taikasienen", niin sillä saa nopsasti ne kumiosat ihan valkoisiksi.

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä, pesukonetta olen myös miettinyt, mutten ole uskaltanut testata! Sinne vaan seuraavalla kerralla ;)

   Poista
  4. Caro; Hyvä idea toi taikasieni, mun onkin pitänyt hankkia se muuhunkin tarkoitukseen, mutta kätevää että sillä saisi puhdistettua Conssejakin!:)

   Emmi; Joo, koneeseen vaan, ei ne ole moksiskaan!;)

   Poista
 2. Itselläkin on ostoslistalla valkoiset Converset niin lyhyt vartisina kuin pitkävartisinakin:D Saako udella mikä koko sulla on noista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aiemmat Converset on olleet aina 36,5 mutta koska kyseisestä mallista ei Spartoolla ollut puolikokoja, tilasin ensin 37. Ne olivat mulle kuitenkin ihan liiat isot, joten tilasin nämä, 36. Consseissa kannattaa valita hieman omaa kokoaan pienempi koko:)

   Poista
 3. Valkoiset Converset ovat kyllä aivan ihanat, mutta palaa kyllä helposti pinna sen likaantumisen kanssa! Omat valkoiset Converseni likaantuivat sen verran pahasti ettei pesukonepesukaan auttanut. Nyt olen tepastellut mustilla Consseilla pari vuotta, ja mieli tekisi taas valkeaa.. Ehkä sellaiset uskaltaisi laittaa, kun malttaisi pitää ainoastaan kuivilla keleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika nopeastihan ne likaantuvat, mutta onneksi niitä saa tosiaan pestyä ainakin tiettyyn pisteeseen asti! Lopulta ne toki on aina jo niin likaiset, ettei auta kuin hankkia uusi pari:)

   Poista
 4. Itse sain vasta vahan aikaa sitten ensimmaiset converset enka oikeastaan yhtaan tykannyt alussa! Ne ostettiin mustana tyokengiksi, kuuluivat siis univormuun ja ekoina viikkoina paivan lopussa kavelin kuin pingviini. Nyt ironiaa, etta lahdin lampimille seuduille (tai siis luulin) mutta ei taalla mitaan muuta kevyempaa voikaan laittaa kuin ne samat converset! Joka paiva siis talla hetkella jalassa ja valilla sattuu edelleen varpaisiin...Omaan jalkaan nuo ei kay niin hyvin vaikka kaikilla muilla nayttaa niin hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! En ole varmaan koskaan kuullut, että jollekin eivät Converset sopisi, mutta ehkä sun jaloille eivät vaan sitten sovi!:/ Mullakin on Converset työkenkinä, vaikkei mitkään parhaat mahdolliset siihen tarkoitukseen olekaan. Voittaa kuitenkin jotkut lättänät ballerinat, joista ei ole jalalle yhtään tukea..

   Poista
 5. valkoiset converset ovat kyllä ihanat. Kyllä ne pitää nyt ehkä hankkia :) Isompi J hankki persikanväriset converset pitkävartisena, mutta minä haluaisin kyllä juuri tuollaiset lyhytvartiset ja valkoiset. Ja kiitos vinkistä, nyt uskallan laittaa noita pesukoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!:) Valkoiset on ihanan klassiset, mutta tuollaiset värikkäämmät sopii varmasti J:lle hyvin! Persikanväriset kuulostaa ihanilta, samoin kuin vaikkapa mintunvihreät.. Harmi etten itelleni osaa kuvitella!:)

   Poista