12. toukokuuta 2013

äitienpäivän aamiainen

Kuvassa ei ole äidille sänkyyn tarjoiltu äitienpäivän aamiainen, sillä vietin tätä äitienpäivää ylhäisessä yksinäisyydessäni, buhuuu. Poikaystävän lähtiessä moikkaamaan omaa äitiään kotikaupunkiimme, minä jäin kotiin paukuttamaan viimeisiä tiedonmurusia päähäni, sillä ensimmäinen pääsykoe koittaa jo keskiviikkona. Voinette arvata, ettei vaihtoehto ollut kovin mielekäs ja aamulla oikein velloin yksinäisyydessäni ajatellen, että mä olen varmasti koko universumin ainut ihminen, joka viettää tänään aamuaan yksin. Teki melkein mieli tuhertaa pari kyyneltä, mutta ryhdistäydyin ja kyhäsin herkullisen aamiaisen, jonka sain, mikä parasta, syödä ihan itse!;)

P1018796 Noh, välillä pitää tehdä uhrauksia, jotta voi saavuttaa haluamansa, ja onneksi mammakaan ei jäänyt kokonaan ilman huomiota, sillä kukkalähetti (=poikaystäväni) kiikutti hänelle eilen kimpun kukkasia ja terveiset. Koko päiväni on mennyt muistiinpanojen parissa, pää alkaa olemaan jo aika puuroa. Blogi hiljenee nyt kokeeseen saakka, palaillaan..


Haleja mun mammalle!

14 kommenttia:

 1. Kuten itse sanoitkin, joskus on tehtävä uhrauksia, jotka kantavat sitten myöhemmin hedelmää. Tsemppiä ekaan koitokseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on!:) Kiitos paljon!!

   Poista
 2. Uhraus kokeen vuoksi kuulostaa ihan järkevältä ja varmasti teidän äiti ymmärtää. Olen huomannut omassa elämässäni, että niissä asioissa kehittyy ja menestyy, joita priorisoi.

  Valtavasti tsemppiä pääsykokoeisiin. Hyvin ne menee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi äippä juu ymmärtää ja muutenkin tsemppaa niin ihanasti tässä asiassa. Totta, välillä pitää tehdä uhrauksia, jotta voi saavuttaa jotain. Kiitos tsempeistä, olo on luottavainen, vaikkakin aika jännittynyt:)

   Poista
 3. Kyllä mäkin olisin kotiin jäänyt jos olis tuollainen aamupala odottamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tiesin jo illalla että mua harmittaa aamulla herätä yksin, joten ostin valmiiksi hirveän arsenaalin herkkuja!;)

   Poista
 4. Mille alalle haet? Paljon onnea koitokseen! Omista pääsykokeistani on jo useampi vuosi aikaa, enkä sitä rumbaa enää kaipaa ollenkaan. Jouduin yrittämään useamman kerran, ennen kuin opiskelupaikka aukesi, ja sittemmin olen vielä vaihtanut alaa, joten valintakokeista on vähän liikaakin kokemusta. ;)

  Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja tykkään tosi paljon sekä pukeutumis- että sisustustyylistäsi. Sisustusjuttuja saisi olla vaikka enemmänkin! :)

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole työ- tai koulujuttuihin halunnut mennä sen syvemmälle, mutta sanotaanko näin, että jollain tavalla luova ala kyseessä:) Ja juu, tuttu juttu mullekin nuo pääsykokeet, niissä on tullut ravattua vuosi jos toinenkin, kun sitä omaa juttua ei vaan ole löytynyt. Nyt olen kuitenkin pari viimeistä vuotta ollut varma siitä mitä haluan, on antanut vähän enemmän motivaatiota! Toivottavasti tänä vuonna mennään sisälle asti:)

   Ja kiitos paljon kivoista sanoista! Sisustusjuttuja tekisin itsekin mieluusti enemmän, meillä vaan on tosi pieni kämppä, niin samoja nurkkia tuntuu vähän hassulta kuvata uudelleen, mutta voin yrittää keksiä jotain kivoja juttuja, kunhan nämä kiireet tästä hellittää:) Kiitos postaustoiveesta!

   Poista
 5. Jos yhtään lohduttaa, niin oma mammani majailee maapallon toisella puolella, ja muutama yksinäinen hetki on täälläkin tänään vietetty... Oma uhrauksesi oli varmasti sen arvoista, paljon tsemppiä kokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, harmi että säkin jouduit viettämään äitienpäivää yksin, mutta onneksi näitä äitienpäiviä tulee taas!:) Kiitos tsempeistä!

   Poista
 6. Oikein pajon tsemppiä viime hetken puurtamiseen ja tuleviin pääsykokeisiin! <3

  VastaaPoista