2. toukokuuta 2013

vappu

Vappu takana päin ja paluu arkeen koitti taas. Me vietimme vappua hyvin perinteisesti ystävien ja herkkujen ympäröimänä, kavereidemme kotona, jossa on tullut monet muutkin juhlat juhlittua. Jouduin kyllä hieman himmailemaan tanssijalkaa, sillä halusin lukea vähän myös vappupäivänä ennen brunssille lähtöä.

P1018468 Vappupäivänä parkkeerasimme vilttimme Kaivopuistoon, niin kuin oli tehnyt varmaan kaikki muutkin helsinkiläiset, enkä yhtään ihmetellyt, kun ilma oli niin upea! Mietittiin, että vappu on kyllä yksi parhaista juhlista Suomessa. Joulut ja pääsiäisetkin ovat kivoja, mutta niitä vietetään yleensä omissa porukoissa, vappuna taas koko kaupunki tuntuu kokoontuvan yhteen paikkaan ja kaikki ovat hyvällä tuulella.

Viihdyttiin Kaivarissa monta tuntia, välillä siirrettiin vain vilttiä aurinkoisempaan paikkaan. Kesän ekat irtojätskitkin tuli syötyä ja nähtiin joku nakupelle juoksemassa uimaan, joten kyllä se kesä on sieltä tulossa!;)

Mutta nyt mars kirjastolle, ensimmäiseen kokeeseeni on kaksi viikkoa aika, jaiks...

8 kommenttia:

 1. Oliko sulla punaiset housut vappuna? Oon ihan varma että bongasin sut kaivarissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh kyllä vaan oli, mut oot tainnut siis bongata!:) Aika hyvin, siellä oli kuitenkin aika monta ihmistä;D

   Poista
 2. Mihin kouluun oot hakemassa? :) Itsellä kanssa parit pääsykokeet edessä, kääk!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kouluhommeleista halunnut sen tarkemmin kertoa, toivottavasti ymmärrät:) Ehkä sitten joskus kerron, kun pääsen sisään.. Mutta useampaan yliopistoon ja AMKiin hain, aika monet kokeet siis edessä. Tsemppiä sulle pääsykokeisiin!!:)

   Poista
 3. Ihana kuva! Niin söpöt nuo viikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos:) Meidän kaverit on ihania emäntiä, aina on niin hyvät tarjoilut ja koristuksetkin viimeisen päälle!;)

   Poista
 4. Tosi söpöt vappuherkut! Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista