13. heinäkuuta 2013

cherry in the air

Muutamien viikkojen takaiselta brunssilta saimme mukaamme Mikon järkkäämät ihanat kesäkassit täynnä mm. herkullisia kosmetiikkajuttuja aina kynsilakoista kuivashampooseen ja suolasuihkeeseen. Monia kassin tuotteita on tullut jo testailtua, mutta yksi tuote kohosi kyllä selvästi yli muiden. Olen aiemminkin ollut Escadan kesätuoksujen vannoutunut fani (heidän makeat tuoksunsa vain ovat parhaita kesäisin!), mutta uusia tuoksuja ei ole tullut ostettua vähään aikaan, vaan olen yrittänyt kuluttaa vanhoja puteleita pois.

P1011069 Pussista paljastunut Cherry in the air-tuoksu oli kuitenkin taas aivan nappi ja sitä onkin tullut suihkauteltua nyt lähes joka päivä. Cherry in the airissa yhdistyy punaisten marjojen ja vaahtokarkkien tuoksu, eikö kuulostakin herkulliselta!:)

P1011071

Näytepullo on muuten makuuni aivan täydellisen kokoinen (n. 7,5ml), varsinkin kesätuoksuksi. Vaikka "talvituoksuni" on ollut sama jo pitkään, kesätuoksuissa haluaisin kokeilla jotain uutta joka kesä ja siksi isot pullot tuppaavat jäämään kaapin perälle seisomaan. Miksei hajuvesiä voida myydä näin pienissä pulloissa ollenkaan?:D

Cherry in the air saatavilla täältä.


postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

 1. Cherry in the air on kyllä aivan ihanan makea, mutta jäin tuoksutellessa pohtimaan, että onko jopa liian makea :D Tykkään todella paljon makeista tuoksuista, mutta tämä tuntui jopa omaan makuuni vähän överiltä! Käyn silti testailemassa sitä säännöllisin väliajoin koska pidän tuoksusta todella. En oikein osaa päättää, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah onhan se joo aika makea, mutta minun makuuni ei liian!;D Ainakaan näin kesällä.. Ja yksi pieni suihkaus riittää, ainakin itselleni, en halua tuoksua sadan metrin päähän!:D

   Poista
 2. Kiva, että kassista löytyi mieluisia juttuja :) Ja hauskoja kuvia aiheeseen sopien :) Aurinkoista viikonloppua ja hei oltiin näköjään samalla Liuskalla iltapalalla eilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä vaan, kiitokset vielä kivasta kassista!:) Hei joo näinkin sun kuvan eilen Instagramissa ja yritin pälyillä ympärilleni, olisiko sua näkynyt, mutta olit varmaan jo kerennyt lähtemään.. Oli aika herkut liuskat ja ihana ilma eilen:)

   Poista
 3. Hihi ihanat kuvat! Aina yhtä kivaa katsella huolella ajateltuja ja otettuja kuvia.. :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin olen kovasti tykästynyt tähän tuoksuun ja se on ollut käytössä päivittäin, vaikka olenkin aikaisemmin ollut escadan tuoksuja kohtaan hieman ennakkoluuloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi herkullinen!:) Mulla on ollut Escadalta ainakin kaksi kesätuoksua aiemmin ja lähes kaikki muutkin ovat kyllä kolahtaneet. Saisipa jossain tuoksutella noita vanhoja tuoksuja, niistä tulisi varmasti ihanat muistot mieleen:)

   Poista