31. elokuuta 2013

hengissä ollaan!

Tulin nopeasti moikkaamaan teitä täältä kiireiden keskeltä ja kertomaan, että hengissä ollaan, vaikka aika hengästyttävää tämä meno on viime päivinä ollutkin! Neljän päivän sisään on nimittäin mahtunut viimeinen työpäivä vanhassa työpaikassa, vanhan kodin tyhjentäminen, koulun aloittaminen, liuta uusia tuttavuuksia, ensimmäiset illanistujaiset ja kasapäin uutta informaatiota sulateltavaksi. Voitte siis kuvitella, että blogi on jäänyt väkisinkin taka-alalle..

Olympus

Tämän kaiken lisäksi olen ollut muutaman päivän oikeastaan koditon, sillä saan avaimet uuteen asuntooni vasta huomenna. Seuraava viikko tulee siis varmasti menemään esimmäisissä fuksiriennoissa, muutossa, sekä uutta kotia laittaessa, joten tekemistä ei tule puuttumaan. Lupaan palailla langoille heti kun meno tästä hieman rauhoittuu, mutta nyt nautin täysillä kaikesta tästä uudesta ja ihmeellisestä!Palaillaan!:)

8 kommenttia:

 1. Olipas mukava kuulla kuulumisia! :-) Opiskeluajasta kannattaa nauttia. Kiva, että asunto löytyi. :-)
  Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä ensi viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!:) Mullakin on jo ihan ikävä tänne blogimaailmaan, toivotaan että pääsen taas pian kirjoittelemaan teille juttuja ja lukemaan myös muiden blogeja, sekin kun on ihan jäänyt tässä hässäkässä!:)

   Ihanaa viikkoa LeAnn!:)

   Poista
 2. Tsemppiä kaikkeen uuteen, toisaalta aika hauskaa! Ja hei olipa hassua törmätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mikko!:) Ja hahah, oli kyllä tosi hassu törmätä, meidän "lähikaupassa"!:D Toivottavasti teidän rapujuhlat meni hyvin;)

   Poista
 3. Nyt kun bloggailuvälisi on harventunut koulun alkamisen myötä (minkä ymmärrän ihan täysin), niin olen huomannut että olet kyllä yksi lempibloggaajistani. Nyt kun uusia asupostauksia,tai muutakaan sisutus-ym postauksia ei ole tarjolla, niin olen selannut sinun vanhoja juttujasi. Ja täytyy sanoa että saan niistä niin paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja sisustamiseen. Sinulla on niin ihanan klassinen ja selkeälinjainen tyyli, joka tuntuu niin omalta, että saan aina helposti oman asuni koottua, kun vain katselen miten sinä olet tiettyjä vaatteita yhdistellyt keskenään. Kiitos siis ihan mahtavasta blogista ja toivottavasti, kun koulukiireesi hellittävät ja muuttohässäkkä on pois alta, sinulla on tulevaisuudessa aikaa vielä ilahduttaa meitä lukijoita postauksillasi. Ja onnea uuteen elämänvaiheeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi... Tulin kaiken hässäkän keskeltä käymään blogissa ja täällä oli tällainen ihana kommentti odottamassa! Iso kiitos, tulin tästä tosi iloiseksi:) Mulla ei ole tällä hetkellä kotona edes nettiä vielä, joten nytkin kirjoittelen tätä koulun aulasta, mutta LUPAAN, että kun kiireet tästä helpottavat, palaan takaisin normaaliin rytmiin, sormetkin oikein syyhyävät jo kirjoittelemaan postauksia! Koti on pikkuhiljaa valmistumassa, joten sitten on sisustujuttujakin tulossa oikein urakalla!:) Ihanaa jos jaksat odotella sinne asti ja kiitos vielä kivasta kommentista :)

   Poista
 4. Kiva kuulla kuulumisia, kiirettä on sinulla tosiaan piisannut :) Kaikkea hyvää tulevaan syksyyn ja iloa opintoihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt alkaa hiljalleen helpottamaan niin kerkeää pian väsäilemään postauksiakin:)

   Poista