14. lokakuuta 2013

miniloma klaus k:ssa

Olen vähän huono käymään blogiriennoissa (nykyään ihan jo välimatkankin takia, kaikki kun tuppaavat olemaan Helsingissä), mutta välillä on kiva päästä tapaamaan muita bloggaajia ja yhteistyökumppaneita, joten perjantaina pyörähdin Helsinkiin tultuani Tradetrackerin järjestämässä gaalaillassa. Vietin suurimman osan illasta ihanan Ullan kanssa, oli kiva vihdoin rupatella kunnolla kun olen Ullan blogia lukenut jo kauan! Kiitos Ullalle ja Tradetrackerin väelle mukavasta illasta!

P1012460

Illan majoituskin oli oikein vertaansa vailla. Varsinkaan kun en asu enää Helsingissä, olin todella iloinen saadessani mahdollisuuden yhteistyöhön Ostohyvitys.fi:n kanssa, joka tarjosi meille hotelliyön valitsemassamme Helsingin hotellissa. Miniloman hengessä valitsin hotelliksi tunnelmallisen Klaus K:n. Illalla oli ihanaa pujahtaa pehmeiden valkoisten lakanoiden väliin ja aamulla syödä kunnon hotelliaamiainen kaikessa rauhassa. Sekä huone, aamiainen että palvelu (meille mm. tarjottiin skumppalasilliset perjantain kunniaksi, kyllä kiitos) olivat Klaus K:ssa ihan ensiluokkaista, suosittelen hotellia lämpimästi! Puhuttiinkin, että tällaisia, edes yhden yön mittaisia hengähdystaukoja pitäisi kyllä muistaa tehdä enemmänkin, jaksaa taas arjessa paljon paremmin!


P1012472
P1012462


Ostohyvitys.fi on kotimainen cashback-sivusto, jonka kautta tehdyistä verkkokauppaostoksista rekisteröityneet asiakkaat saavat tietyn prosenttiosuuden takaisin bonuksina. Ostohyvitys.fi-sivustoon kuuluu satoja tunnettuja verkkokauppoja, kuten Hotels.com, ebookers, Asos, Brandos, Bubbleroom, Finnish Design Shop, Shopbop jne. Tekemällä siis näistä verkkokaupoista ostoksia, saat rahaa takaisin. Meidän hotellin esimerkiksi varasin rekisteröitymällä ensin Ostohyvitys.fi-sivustolle, jonka jälkeen klikkasin Hotels.comiin. Hotelliyömme maksoi 149 euroa, josta tililleni kertyi bonuksia 8,94 euroa. Lennoista ja viikon hotelliyöpymisestä saisi siis jo ihan mukavasti rahaa takaisin päin!


P1012463


P1012465
Ostohyvitys.fi halusi tarjota myös teille lukijoilleni tarjouksen, eli rekisteröitymällä nyt Ostohyvitys.fi:n asiakkaaksi, saatte 5 euroa alkubonusta tilillenne. Rekisteröitymään pääsette täällä. Sitten ei muuta kuin kerryttämään bonuksia!;)
postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa

8 kommenttia:

 1. Voi vitsit kuinka ihanalta kuulostaakin :) Täällä on yksi tyttö niiin miniloman tarpeessa! Pitäisi todellakin jaksaa järkätä useammin pieniä rentoutumishetkiä arkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä teki kyllä tosi hyvää!:) Suosittelen minilomia ehdottomasti! Juuri alettiin haaveilemaan, josko tässä alkutalvesta kerkeäisi pyörähtää vaikka Tallinnassa tai Tukholmassa, mutta saas nyt nähdä..:)

   Poista
 2. Kiitos itsellesi seurasta, oli niin mukava nähdä ja jutella :) Ihanaa, että saitte rentouduttua ja vietettyä miniloman, kyllä ne vaan piristävät pimeässä syksyssä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, toivottavasti nähdään vielä muissa jutuissa!:) Ja vitsi, et turhaan kehunut sitä aamupalaa, se oli todella hyvä, ihana kun kaikki oli luomua ja jotenkin niin freesiä!:)

   Poista
  2. Jee, kiva että tykkäsit. Freesi on sille aamiaiselle oikea termi, nimenomaan! Viitaten alla olevaan kommenttiisi, olen kuullut hotel havenista myös ylistystä, se olisi kiva testata myös :)

   Poista
  3. Totta, mun poikaystävä kaipasi kyllä vähän pekonia, mutta mulle se aamiainen oli just täydellinen!;D Hei kiva kuulla, sinne siis pitää joskus päästä!:)

   Poista
 3. Minilomat ovat kyllä ihania arjen piristäjiä. Klaus K kuullostaa kivalta hotellilta. Olen käynyt siellä brunssilla muutamia kertoja, ja aiemmin useasti lounaalla sen italialaisessa ravintolassa, kun olin siinä lähellä töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Näitä pitäisi järkätä useammin.. Klaus K:ta suosittelen, seuraavaksi haluaisin kyllä testata Hotel Havenia, muistelen teidän olleen siellä joskus!?:)

   Poista