28. joulukuuta 2013

välipäivinä..

Joulu taitaa olla kaikkien osalta jo juhlittu, joko joulujutut ja -kuvat tulevat korvista ulos? Itse olen ihastellut muiden ottamia tunnelmallisia joulukuvia aaton jälkeen, mutta omaan kameraani tallentui kuvia lähinnä pienestä tonttupojasta (joululahjaksi saatua kamerajalkaa kun piti edes vähän päästä testailemaan :)). Muutenkin vietin aika somevapaan joulun, ei turhaa tietokoneen tai Instagramin räpläilyä, teki hyvää!

Joulu meni kuitenkin ihanan lämpöisissä merkeissä. Meille on oikeastaan muodostunut jo perinteeksi viettää joulua sekä poikaystäväni perheen luona, että oman perheeni luona, välimatkaa kun ei onneksi paljon ole. Näin saamme viettää aikaa kaikkien läheistemme kanssa..


P1014139_1

Näinä välipäivinä olen kerennyt tekemään vaikka mitä ja sitten kuitenkin taas en yhtikäs mitään, ollut vain. Käynyt sukulaisilla, nähnyt kavereita (kerettiin me sinne kinkunsulatusbileisiinkin. Nämä on näitä vuoden ainoita päiviä, kun kaikki ovat tulleet kotipaikkakunnalle ja koko kaupunki on täynnä vanhoja tuttuja, olipa hauska palata "ajassa taaksepäin" ja riekkua kuin lukiossa konsanaan!;D Aamulla tosin tuli hyvin selväksi, ettei tässä enää ihan lukioikäisiä olla, olo kun oli sen mukainen..), käynyt aleissa, lukenut, kuunnellut musiikkia sekä pinnaillut niin paljon kuin sielu sietää. Pohtinut tulevaa vuotta ja muistellut mennyttä. Sitä miten paljon kaikkea viimeisen vuoden aikana on tapahtunut ja sitä kuinka paljon odotan tulevaa vuotta ja kaikkea sitä mitä se tulee pitämään sisällään.


Jatkan onneksi lomailua vielä ensi vuoden puolelle joten raukeat päivät jatkuvat vielä hetkisen uudenvuoden juhlintoja odotellen. Nyt jatkan taas kirjaani, ihanaa lukea pitkästä aikaa jotain muualtakin kuin tietokoneen ruudulta. Palaillaan kaverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti