21. toukokuuta 2014

viime päivinä..

Sain viime viikolla vihdoin kaikki kouluhommat pakettiin ja koska mulla sattui töistäkin useampi vapaapäivä putkeen, tulin viettämään sellaista minilomaa porukoille kotikotiin. On tehnyt niin hyvää ja yhtenä päivänä unohdinkin jo missä viikonpäivässä mennään, eli loma on tosiaan tehnyt tehtävänsä.

lastdays
Launtaina juhlittiin ystävämme valmistujaisia. Suuri iloinen joukko ja sopivasti kohonneet lämpötilat saivat kunnon kesäiset juhlafiilikset aikaan. Juhlien lisäksi olen nauttinut huikeasta säästä ja omasta pihasta, ottanut aurinkoa, syönyt aamiaista ulkona ja lukenut lehtiä aurinkotuolissa. Viettänyt aikaa sekä oman että poikaystäväni perheen kanssa. Kävin myös moikkaamassa poikaystävän veljen perhettä ja pikkuherraa joka täytti hetki sitten jo puoli vuotta. Lähettelin tyypistä söpöjä videoita sedälle Portugaliin.


Yhtenä iltana ajeltiin myös aika extempore satamaan tyttöjen kanssa. Istuskeltiin laitureilla, ihmeteltiin auringonlaskua ja höpötettiin tulevasta kesästä, mmm..:)


Tänään mun oli vielä ennen Tampereelle paluuta tarkoitus lähteä käymään Helsingissä parissa blogitapahtumassa, mutta onnistuin kehittämään itselleni jostain vatsataudin. Niin jäi KappAhlin syksyn mallistot ja eräs muotinäytös näkemättä, enkä päässyt myöskään lounaalle kavereideni kanssa tai Zarassa käymään (firstthingsfirst), mutta sellaista se elämä joskus on.


Nyt jatkan Gossip Girlin tuijottamista ja lepäilyä, että tämä tauti menisi joskus ohi.. Kivaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hei! Sinulle olisi tunnustus blogissani!http://fabfortysomething.blogspot.fi/2014/05/kysymyksia-faktoja-ja-ihania-blogeja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Marjukka, ihanasti olit kirjoittanut!<3

   Poista
 2. Heips!

  Selailin tässä vanhoja postauksiasi, ja pysähdyin ihastelemaan tuota juhannuskuvissa esiintyvää savannah mekkoa. Kävin kurkkaamassa Nellystä, mutta kyseistä tuotetta ei ainkaan siellä enää myydä, joten kysyisin vinkkejä jos jossain olet törmännyt samantapaiseen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kyseinen mekko pääsikin juuri ekaa kertaa tänä kesänä päälleni ja se on kyllä ihana! En kuitenkaan valitettavasti ole nähnyt missään samantyyppisiä, mutta H&M:ssä kyllä kiinnitin pari päivää sitten huomiota erääseen kivaan vaaleansiniseen mekkoon jossa oli vähän tuollainen a-linjainen helma. Näin mekon ihan pikaisesti, eli en valitettavasti enää tarkemmin muista millainen se oli, mutta käy ainakin sieltä kurkkaamassa:)

   Poista