22. heinäkuuta 2014

blogitytöt lonnalla

Tasan viikko sitten keräännyimme pienen bloggaajaporukan kanssa Lonnan saarelle, Helsingin edustalle. Tarkoituksena oli viettää hauska kesäilta tutustuen uusiin ihmisiin ja syöden hyvin.

P1014409
kuva preppy little pictures


Odotukset täyttyivätkin paremmin kuin hyvin ja meillä oli ihan mielettömän hauska ilta! Kirjoitin mun Instagram-kuvaan, että joskus vaan klikkaa, koska se piti tämän porukan kohdalla kyllä niin hyvin paikkansa. Meitä oli paikalla Ninnumaaria (jolle kuuluu kiitos porukan kasaamisesta yhteen), Cara, Marianne, Ida, Jonna, Emmi, Kirsi ja Linda. Jokainen näistä naisista oli kyllä juuri niin upea, kuin mitä blogien perusteella voikin olettaa, hauskoja, ystävällisiä, iloisia ja tyylikkäitä!


P1017626
Iltamme alkoi Lonnan kallioilla, jossa maistelimme Norex Spirits Oy:n meille tarjoamia juomia, Parés Baltàn Brut b-kuohuviiniä ja Stellar Wineryn Live-a-Little valkoviiniä (mikä ihana nimi!), sekä pälpätimme jo tuttavallisesti kaikesta maan ja taivaan välillä.


IMG_5341
kuva livin up a notch


P1017632
Kallioilta siirryimme Lonnan ravintolaan, joka oli ihanan viihtyisä. Rosoiset tiiliseinät ja kauniit yksityiskohdat saivat koko porukan kamerat räpsymään, mutta onneksi se ei tässä porukassa haitannut!


P1017629


Ruuat vaikuttivat ihanan freesiltä, simppeliltä, kesäiseltä, lähiruualta. Itse söin herkullista siikaa eikä osan valitsema karitsakaan huonolta näyttänyt!


IMG_2332
kuva happy days


IMG_2277
kuva happy days


P1017647
Paikkana Lonna vaikutti niin kivalta, että palattiin sinne itse asiassa vielä uudelleen perjantaina omalla kaveriporukallamme katsastamaan Club Poijun meiningit. Jos Lonna oli päivällä ihana, niin illan tullen se oikein heräsi eloon. Ihmiset istuivat rantakallioilla katsellen auringonlaskua ja myöhemmin pimeän tultua, puutarhavalojen syttyessä ja dj:n alkaessa soittaa, paikka täyttyi iloisista kesäfiilistelijöistä. Yölautassa takaisin kauppatorille oli myös ihan omanlaisensa tunnelma, suosittelen testaamaan!


P1017662


P1017673
Lonnalta jatkettiin blogityttöjen kanssa vielä yksille Teatteriin ja olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että tällaisille tapaamisille pitää kyllä saada jatkoa! Kiitos tytöt ihan mielettömän ihanasta illasta! 


P1017685
Tämän hauskan illan jälkeen lomamme jatkui vielä Helsingissä loppuviikon ja nautimme kesästä ja Helsingistä täysin siemauksin. Blogikin tuntuu jääneen hieman lomamoodille, anteeksi siitä!


IMG_2451
kuva happy days

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, varmasti ollut ihan huippu ilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihan mielettömän ihana ilta! :)

      Poista