7. syyskuuta 2014

takaisin koulun penkille

On tullut vihdoin aika palata Tampereelle ja takaisin koulun penkille! Vaikka kesä ja loma muissa maisemissa on tehnyt enemmän kuin hyvää, en voisi onnellisempi olla, että tänään saan vihdoin pakata tavarani ja palata arkeen ja rutiineihin. En ole reilu kolmeen kuukauteen nähnyt opiskelukavereitani, käynyt Tampereen kodissani, enkä edes Tampereella, joten voitte kuvitella kuinka innoissani olen!

P1018038

Odotan jo omaa sänkyäni, omia astioitani ja sitä että voin kävellä tien yli lemppari kukkakauppaani. Odotan tuttua koulureittiäni ja jopa yliopiston ruokaloita, joiden pöytien ääreen päästään taas pian parantamaan maailmaa meidän tyttöporukan kanssa. Odotan kaikkia hauskoja tapahtumia ja illanistujaisia, joita syksy tuo tullessaan. Niin kivoja juttuja on tiedossa, etten meinaa pysyä housuissani!

Syksyni tulee olemaan myös melko kiireinen, suoritettavia kursseja on paljon. Rennon kesän jälkeen olen kuitenkin täynnä tarmoa ja opiskelumotivaatio on huipussaan. Mulla on myös ensi vuodelle melko isoja suunnitelmia, mutta katsotaan nyt toteutuvatko ne, kerron niistä myöhemmin lisää. Niitä ennen aion kuitenkin nauttia tästä ihanasta syksystä ja sen mukanaan tuomista uusista seikkailuista sydämeni kyllyydestä!

Mutta nyt tavaroiden kimppuun, mikäli aion saada vielä tänään itseni ja rojuni Tampereelle. Kuullaan sieltä seuraavan kerran!

18 kommenttia:

 1. Oi mistä sitä itselleenkin löytäisi tuollaista tarmoa ja innokkuutta?! Ehkä pitäisi alkaa opiskella, saattaa olla hyvinkin ajankohtainen aihe ihan pian myös täällä. Ja hei, vastaan tätä kautta kun en näemmä ole saanut mailiisi vieläkään (anteeksi!!) vastattua. Nähdään ilmanmuuta, joku kiva kahvila (ja kamerat)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä tää munkin into varmaan kerkeää taas laskemaan kun tuolla kuluttaa kirjaston penkkiä! ;D Äh, tosi ikäviä juttuja mistä kirjoittelit ja älä pyytele mitään anteeksi, sulla on ollut kauheasti mietittävää viime aikoina! :/ Mutta joo, kamera- ja kahvitreffit joku kerta kun sullakin vähän helpottaa! :)

   Poista
 2. Tsemppiä syksyyn! Ihanan pirteältä kuulostaa sun suunnitelmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara ja kuin myös!<3 Nähdään taas pian! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa olla takaisin, onkin ollut kyllä ihan kauhea ikävä! :))

   Poista
 4. Tsemmpiä ja onnea syksyyn!

  VastaaPoista
 5. Syksy on aina jotenkin niin ihanaa aikaa ja itsekin olen aina innoissani kaikesta tulevasta kesän jälkeen :)
  Ellei aihe ole liian henkilökohtainen, olisi kiva lukea ajatuksiasi siitä, miten kaukosuhde on toiminut arjen keskellä, kun ilmeisesti asutte eri paikkakunnilla opiskeluiden ja poikaystäväsi viime vuotisen vaihdon takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mullakin syksy on aina tuntunut jotenkin uudelta alulta, ihan kuin siitä alkaisi uusi vuosi! :) Aihepiiri ei kyllä blogiini kuulu, mutta kaukosuhde toimi meillä ihan hyvin, emme kuitenkaan ole nyt enää yhdessä. Mutta ehdottomasti olen sitä mieltä että kaukosuhteet saa kyllä toimimaan kun molemmat ovat jutussa täysillä mukana! :)

   Poista
 6. Mahtavaa syksyä Lili! Syksy on uusien juttujen aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu!<3 Ihan totta, mulle syksy on ainakin enemmän "uusi vuosi", kuin se varsinainen..

   Poista
 7. muutatko enää yhteen poikaystäväsi kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuta, emme ole enää yhdessä! :)

   Poista
 8. Nyt vasta luin kommenttisi ylhäältä
  . Voi ei! Siis en olisi mitenkään teistä uskonut että eroaisitte. Saako kysyä vaikuttiko se vaihto tähän jotenkin ja oliko ratkaisu yhteinen? :/

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei varmaan ole vaikea arvata, etten koe olevani mitenkään päin tilivelvollinen kyseisistä seikoista täällä blogissa? :)

   Poista
 9. Voi, tuli ihan haikea fiilis - oman kurssini kanssa aloitettiin Sibiksessä tasan kakskyt vuotta sitten. Edelleen suuri osa meistä pitää yheyttä, jakaa kollegialisia kokemuksia jne Facebookissa. Meillä oli ihan mahtava kurssi. Opiskeluajasta kyllä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti, töissä ehtii olemaan kyllä ihan tarpeeksi! Ihanaa syksyä, Lili, ja onnea uusiin tuuliin! Elämä kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, uskon! Tosi ihana kuulla että pidätte vieläkin yhteyttä, toivottavasti mäkin mun Tampere-tyttöjen kanssa vielä vuosienkin päästä :) Ja oon ihan samaa mieltä, on tää kyllä ihan ainutlaatuinen aika elämässä! Kiitos Marjukka ja ihanaa syksyä sullekin!

   Poista