3. lokakuuta 2014

boozt.com minishop

Näin syksyn tullen oli taas aika päivittää Boozt.comin minishoppiani hieman syksyisempään ulkoasuun ja vaihtaa kesämekot ja kirkkaat värit villakangastakkeihin ja neutraaleihin sävyihin.

Booztilta löytyy jälleen ihania juttuja syksyyn ja talveen ja mulla meinasikin tulla valinnanvaikeus siinä, mitä valitsen shoppiin, saati tähän postaukseen! Uutuutena Booztille on saapunut Mangon tuotteet, mistä olin tosi innoissani. Nyt Mangon tuotteita saa tilattua entistäkin helpommin ja palauttaminen on ilmaista. Lisäksi valikoima oli tosi laaja. Kaikki Mangon tuotteet löytyy täältä.

boozt

1.  villakangastakki  2.  hattu  3.  ballerinat  4.  bikertakki  5.  pusero  6.  kaulahuivi  7.  hame  8.  vahapintaiset housut  9.  ratsastussaappaat  10.  pitsiliivit  11.  mekko


Valitsin tälläkin kertaa shoppiin sekä käytännöllisiä arkivaatteita, että ihania juhlavaatteita. Molemmat kamelinväriset takit houkuttaisi, tuota mokkanahkabikeria taisin kerran sovittaakin Mangossa ja se oli kyllä ihana, vaikken muuten koe olevani nahkatakkityttö. Asustepuolelta löysin ihanan harmaan villahatun, huivin sekä klassiset ratsastussaappaat. Lisäksi kuvan mustat pitsiliivit olisivat mielestäni tosi kauniit esimerkiksi läpikuultavien mustien puseroiden alla.

Koodilla LILI15 saatte tämän ja huomisen päivän ajan (3.-4.10.2014) kaikista shopin tuotteista -15% alennuksen.
postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti