14. lokakuuta 2014

villakangastakkien top 9

Hain viime viikolla sopivasti lämpimämmät takit vintiltä, tällä viikolla pitäisi säätiedotusten mukaan olla jo hieman kylmempää. Oma takkivalikoima on jo aika hyvällä mallilla, sitä oikeaa kamelinväristä takkia tosin vielä etsin.. Jos se vaikka löytyisi ensi viikolla Tukholmasta! Keräsin nettikauppojen valikoimista mielestäni villakangastakkien kauneimmat yksilöt lemppariväreissäni beigenä, harmaana, mustana ja tummansinisenä..

jackets
Malleja on tarjolla vaikka millä mitalla. Omasta mielestäni sekä kauniit yksinkertaiset, hieman väljät mallit, että naiselliset, vyötäröltä solmittavat mallit ovat upeita. Klassinen duffeli tai peacoat taas ovat ihanan rentoja malleja.

Ehkä vetäisen jo tänään oman harmaan duffelini päälle kun suuntaan taas kirjastolle. Tiedossa on muutamia tenttejä ja muitakin deadlineja, siksi havaittavissa pientä hiljaisuutta.. Ensi viikolla koittaa kuitenkin perioditauko, joka tarkoittaa kaikkea muuta kuin opiskelua! Suuntaamme muun muassa tyttöporukalla Tukholmaan ja lisäksi aion lomailla Helsingissä. Mutta lomaa odotellessa pitää tosiaan vielä jaksaa keskittyä hetki lukemiseen. Tehokasta tiistaita sulle ja mulle!


postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään aika yksinkertaisista malleista ja noista 5 ja 8 on lempparit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5. ja 8. ovat kyllä molemmat ihania! Kokeilin muuten tuota 8. Tukholmassa ja se oli luonnossakin tosi kiva! :)

   Poista
 2. Heips!

  Osaatko sanoa, mikä on 8. takin mallin nimi? :) Oli ehtinyt loppua jo Mangosta ja Booztilta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt takkia näyttää olevan yksi jäljellä ja ainakin Mangon sivuilla lukee näin; Wool-Blend Straight-Cut Coat! :)

   Poista