18. marraskuuta 2014

parvekkeen syysasu

Lasitetusta parvekkeesta on iloa pitkälle syksyyn ja laitoinkin pari viikkoa sitten parvekettani hieman syksyisempään kuosiin. Täältä löytyy kuvia keväisestä parvekkeestani, joka toteutettiin yhteistyössä Pentikin kanssa.

P1018336
Merelliset raitatyynyt vaihtuivat lämpimiin torkkupeittoihin, simpukat kynttilöihin ja yrtit kanerviin.


P1018332
Kanervat ovat kyllä käteviä kaltaiselleni laiskalle kukkien kastelijalle, pakkasiin asti niistä pitää pitää huolta, mutta sen jälkeen ne kätevästi jäätyvät ja säilyvät koko talven. Ne tuovat parvekkeelle kivasti väriä.


P1018338
Minikokoisessa kasvihuoneessa oli keväällä yrttejä, nyt laitoin sinne kynttilöitä, monikäyttöinen tuote siis.


P1018341

Keväällä pidimme tyttöjen kanssa parvekkeellani kevätbileet parvekekauden avajaisten muodossa ja reilu viikko sitten oli aika päättää parvekekausi teen ja iltapalan merkeissä. Sytytettiin koko parveke täyteen kynttilöitä ja fiilisteltiin syksyä ja pimeyttä. Ehkä näistä tulee perinteitä..:)

P1018333
Seuraavaksi voikin sitten alkaa miettimään jo joulujuttuja. Milloinkohan uskallan kaivaa joulutavarat vintiltä..

12 kommenttia:

 1. Söpö parveke <3 Kyllähän sitä nyt jo voi kaivaa ainakin osan joulutavaroista esiin ;) Minä ainakin kaivaisin, jos ei tarvitsisi pakata niitä uuteen kotiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!<3 Hih, näillä puheilla siis, enköhän mäkin voi ne jo kaivaa esiin! ;)

   Poista
 2. Kyllä joulutavarat uskaltaa jo kaivaa esille, itse laittelin kotia jo joulufiilikseen viikonloppuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos "luvasta", enköhän mäkin siis kaiva ne viimeistään viikonloppuna varastosta! ;)

   Poista
 3. Kauniin näköistä! Minä olen tässä miettinyt jouluvaloja mutta en sen suuremmin partsia laita. En oikein osaa sitä ajatelle talvella sisutamisen kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! :) Eihän tuolla parvekkeella tosiaan kauheasti näin talvella tule pyörittyä, mutta mulla on sen verran iso ikkuna tuossa parvekkeen edessä, että parvekkeelle näkyy tosi hyvin. Siksi on kiva että siellä on vähän muutakin kuin pöytä ja tuolit :)

   Poista
 4. Olen tainnut tämän mainita aiemminkin, mutta ai että olen kateudesta vihreä tästä cityparvekkeestasi :) Tuolla viettäisi vilttiin kääriytyneenä mielellään illan jos toisenkin! Niin nättiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllähän tuo parveke tuo kivasti ekstraa pieneen kämppään! :)

   Poista
 5. Ihana parveke!
  Suunnitelmissa on kantaa kesäkalusteet vintille taas säilöön ja parveke jää taas kovin tyhjäksi. Tosin tänä vuonna ajattelin ostaa simppelit jouluvalot kaiteelle pirisitämään ja haaveilempa myös isohkosta kuusesta valoineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! :) Voi, jouluvalot olisivatkin hyvä idea, en tosin tiedä miten saisin ne viritettyä kun ei ole varsinaista kaidetta.. Kuusi, edes pieni sellainen, olisi myös ihana! :)

   Poista
 6. Seurusteletko vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole seurustellut enää vähään aikaan :)

   Poista