21. helmikuuta 2015

spring cravings

Kevätjutuista toivottiin postauksia ja ajattelin koota vielä erikseen juttua siitä, mitkä trendit ovat tänä keväänä pinnalla, mutta tässä ensin omaa kevään wishlistiani..

springcravings

Aika rennolla otteella mennään, listalta löytyy niin farkkua kuin puuvillaakin sekä mukavia kenkiä. Olen ilokseni onnistunut löytämään jo monta haaveilemaani juttua ja esimerkiksi farkkutakki, mokkatakki, valkoinen rento kauluspaita sekä kuvioitu singoalla-pusero löytyvätkin jo omasta kaapistani. Esittelin ne tässä postauksessa. Lisäksi kaksi asusteihanuutta on matkalla kotiin, mutta niistä lisää myöhemmin!;)

Vielä pitäisi löytää hyvin istuvat boyfriend-farkut (mikä tuntuu mahdottomalta tehtävältä) sekä jokin kiva valkoinen pitsimekko. Veikkaanpa myös, ettei kevään ja kesän himotukset tähän jää, sillä kevään myötä kauppoihin ilmestyy mitä ihanimpia juttuja, mutta nämä nyt sellaisia, jotka tällä hetkellä ovat pyörineet mielessä.


Mistä siellä haaveillaan tänä keväänä?
postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. lovely
  http://melodyjacob1.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Täälläkin olisi haavelistalla niin lenkkaria, aurinkolasia ja mekkoa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta siis kuulostaa meidän kevätsuunnitelmat! Kivoja mekkoja ei vaan vielä oo tullut vastaan, mutta ehkäpä sitten lähempänä kesää :) Tajusin muuten, että sä taisit ostaa multa sen bleiserin, toivottavasti tykkäsit siitä!

   Poista
  2. Kyllä vain ;) Ja erittäin tyytyväinen olenkin ollut kiitos vielä kovasti<3

   Poista