23. helmikuuta 2015

#vainmansejututgoesmökki

Pakattiin perjantaina auto täyteen ruokaa ja suunnistettiin vihdoin meidän Tampereen mimmiporukalla yhden meistä mökille - reissu jota oltiin suunniteltu varmaan vuosi, mutta toteuksessa hieman kesti..

P1018996P1019006
Tarkoituksena oli vain rentoutua, syödä hyvin ja nauttia porukalla elämästä. Varsinkin syömistavoitteeseen pääsimme loistavasti, kun yksi ruoka oli syöty, oli melkeinpä jo seuraava mielessä. Viikonlopun menussa oli muun muassa hillitön brunssi ja illallinen kynttilänvalossa. People who love to eat are always the best people. Yes indeed.


P1019009

Syömisen ohella saimme päivämme kulumaan yöhousuissa rötväten,
saunoessa, muusiikkia kuunnellessa, vanhoja valokuvia katsellessa ulkoillessa ja vaahtokarkkeja paistaessa.

P1019026
Viikonloppuun mahtui paljon naurua, muutama kyynel ja monta hetkeä, jolloin oli taas tosi helppoa olla onnellinen ja kiitollinen. Hämärä mökki, kynttilät palamassa, kaikki ovat juuri saaneet ruuan eteensä, kukaan ei sano sanaakaan. Se on harvinaista meidän porukassa. Kippis meille.


P1019003

P1018994
Viikonloppu oli siis tosi onnistunut, vaikka mikäpä reissu ei tällä porukalla olisi..


P1019001
Kuvailimme aika paljon myös pieniä videopätkiä ja tein niistä meille fiilistelykoosteen. Jaan sen ehkä teillekin vielä myöhemmin jos vain saan tekniset ongelmat selätettyä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä ystävien kanssa vietetyt hetket ovat arvokkaita! Ja yleensä niiden jälkeen on vatsa kipeä - sekä syömisestä että nauramisesta;)

    VastaaPoista