28. maaliskuuta 2015

bloggers' girls night

Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, ehdottomasti parasta antia mitä blogi on ikinä tarjonnut, on ihmiset, joihin olen sen kautta tutustunut. Moni kahvitteluhetki, nauruntäyteinen ravintolaillallinen tai brunssi olisi jäänyt kokematta ja moni asukuva kuvaamatta, ellen olisi tutustunut kaikkiin ihaniin tyyppeihin blogien takana.

Viime lauantaina upea Taru oli kutsunut kokoon pienen bloggaajaporukan, vietimme yhdessä päivää ja iltaa Bloggers' girls night out-teemalla. Olin todella iloinen saadessani kutsun mukaan ja Taru oli kyllä järjestänyt ihan mielettömän ihanan illan meille!


valoon_bgn_34_2_zpscfn8byem
kuva: Karoliina / Valoon

Päivämme alkoi Hair & Make-up Room Kamidasta, jossa Emilia ja Veera loihtivat meille kaikille kampaukset iltaa varten. Osa paikalle saapuneista bloggaajista sattui olemaan myös taitavia meikkaajia (toisin kuin allekirjoittanut) ja esimerkiksi itsekin sain illaksi kampauksen lisäksi myös juhlavamman meikin Camillan ja Riinan toimesta, kiitos tytöt! Kampausten ohella saimme maistella Chjokon herkkuja ja juoda Norex Spiritin tarjoamaa Parés Balta Brut ”b”-kuohuviiniä.

valoon_bgn_30_zps3h6salqp

valoon_bgn_27_zpsljoeuuwl

kuvat: Karoliina / Valoon

Kamidasta siirryimme Original Sokos Hotel Helsinkiin, jossa meille oli varattu tilava sviitti käyttöömme. Vaikka jo heti Kamidasta alkaen koko porukan kesken vallitsi jotenkin tosi välitön ja rento ilmapiiri, sviitin ovien sulkeuduttua tuntui, että kaikki rentoutuivat vielä entisestään ja meno sen kuin parani (jo nautituilla skumppa- ja viinilasillisillahan ei varmasti ollut yhtään osuutta asiaan;D). Ruuan ja juoman ohella tarjolla oli huumoria muidenkin kuin kanssabloggaajien toimesta, sillä meitä tuli viihdyttämään stand up-koomikko Joonatan Pitkänen joukkoineen. Kaverin läpät upposivat ainakin itseeni kuin kuuma veitsi voihin!

Lilikampaus_zpstufwfghv
kuva: Stella

Voitte kuvitella sitä selfieiden ja groupieiden määrää, mikä saadaan aikaan kun melkein kaksikymmentä bloggaajaa kokoontuu samaan tilaan! :D Onneksi sviitissä oli ihan jättimäinen kylpyhuone, jossa mahtui pelleilemään isompikin porukka. Kuvasaldoa voitte nähdä muun muassa täältätäältä ja täältä!

valoon_bgn_22_zpst4nbucou


JanetjaAnna_zpscwehbtqb
kuva: Stella

Sviitistä jatkoimme iltaa vielä Teatteriin ja sitkeimmät edelleen Apolloon. Illan lopuksi käytiin vielä possuilemassa yöpalat mun tuoreen siskon Camillan kanssa, jonka jälkeen kipitin onnellisena kaverini luokse nukkumaan.

Kamida2_zpspxxkerla


valoon_bgn_42_1_zpsjvfivpqx

kuvat: Karoliina / Valoon

Kiitos illasta kuuluu ehdottomasti paitsi illan emännälle Tarulle, myös muille ihanille blogikollegoille: Anna, Stella, Ansku, KaroliinaRiinaSara, Erika, Anna-Maria, Essi, Sharon, CamillaReetta, Satu, Janet ja S. Oli ihan mahtava tutustua teihin kaikkiin!!

Lopuksi vielä tarjous kaikille lukijoille - Kamida (Kalevankatu 47) tarjoaa kaikista väri- ja leikkauspaketeista sekä kampaus- ja meikkauspaketeista -20% alennuksen koodilla BGN 31.7.2015 saakka!

16 kommenttia:

 1. Varmasti oli ihana ilta! Ammattilaisten tekemä kampaus ja meikki on niiiiin luksusta! Blogisi uusi ulkoasu on kaunis, mutta lukukokemus olisi vielä parempi, jos teksti ei olisi niin kovin pientä ja linkkien väri niin vaalea, että joutuu ihan tihrustamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä!! :) Hei kiitos palautteesta, kerron asiasta "tekniselle tuelleni", linkkien väri siis ainakin vaihtoon, fontin kohdalla mun pitää vähän funtsia, koska halusin juuri pienemmän fontin, vanha oli viimeksi niin kauhean iso.. :)

   Poista
 2. Jeij niin oli! Kiitos seurasta <3

  VastaaPoista
 3. No aww sullekin vaan, oli superkiva nähdä, ja oli aika muikea päivä ja ilta kyllä meillä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No awww, oli kyllä ihan mielettömän kivaa!!<3

   Poista
 4. Wau, miten upeasti järjestetty tapahtuma! Oli varmasti hauskaa, se välittyy kuvistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, Taru oli nähnyt kyllä ihan mielettömän vaivan kaikessa!! :)

   Poista
 5. Oli kyllä niiiin hauskat kinkerit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, kiitos seurasta!!<3

   Poista
 6. Oli kyllä niin mahtava ilta. Ja hienointahan on tietenkin saada ihan yllättäen uusi siskokin. ;) <3

  VastaaPoista
 7. näyttää hauskalta. tässä postauksessa oli tosi paljon linkkejä ja ainakaan mun koneella ei niiden teksti erotu turhan vaalean sävyn vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, linkkien väriä siis tummemmaksi!! :)

   Poista
 8. Oli ihan mahtavaa tavata! Ilta oli kyllä ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, kiitos sullekin illasta!<3

   Poista