20. maaliskuuta 2015

fresh spring stuff

Vaikka olen saanut kuulla vihjailuja uhkaavasta takatalvesta, kaivoin kuitenkin jo viime viikolla kevättakkeja ja -huiveja vintiltä esiin.

P1019348

Miten raikkailta esimerkiksi raidat ja puhtaanvalkoiset Converset tuntuivatkaan talven jälkeen? By Malene Birgerin huivi on suosikki viime keväältä ja Converset pitävät pintansa omassa kaapissani lenkkarimuodista huolimatta. Täytyy tosin myöntää, etteivät ne Nikejen jälkeen kyllä tunnu läheskään yhtä hyviltä jalassa ja ihmettelen, miten olen tallustellut ne jalassa kymmeniä, ellen satoja kilometrejä kaupunkilomilla. Toivottavasti lenkkarimuoti on tullut jäädäkseen!


P1019345


P1019343
Aurinkolasit valkkasin yhteistyön merkeissä Sunglassesshopilta. Kyseessä nämä klassiset Clubmasterit ruskealla kilpikonnakuosilla. Omani ovat kokoa Large.

P1019351 Tämä maaliskuu on kyllä ollut ihmeellinen, aurinkolaseja ja ohuita takkeja on saanut pitää jo monta päivää putkeen ja korkattiin jopa mun parvekekin tässä yhtenä päivänä. Lasituksen ja parvekkeelle koko päivän paistavan auringon ansiosta se lämpenee jo näillä keleillä aika hyvin, joten siinä me istuttiin shortseissa syömässä jäätelöä maaliskuun puolivälissä! Pari lokkiakin kirkui jo taivaalla ja kun laitoin silmät kiinni, pystyin kuvittelemaan jo kesän, ah..

P1019354 Tänään pitäisi vielä hieman pakkailla, sillä suuntaan huomenna aamulla Helsinkiin, tiedossa varmasti mitä mahtavin päivä ja ilta blogijuttujen merkeissä, mutta näistä lisää myöhemmin. Parhainta viikonloppua kaikille!postaus sisältää mainoslinkkejä ja on toteutettu yhteistyössä Sunglassesshopin kanssa

6 kommenttia:

 1. Nuo valkoiset Converset haluan itsellenikin kun
  muina väreinä kyllä löytyy. Se onkin seuraava hankintani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset Conssit on kyllä raikkaat kesällä ja aika klassikko jo vaatekaapissa! :)

   Poista
 2. Haha, niin samaa mieltä Converseista lenkkareiden jälkeen! :D On ne Niket vaan niiiiin paljon mukavammat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep, miten sitä ennen luulikin että ne ovat "hyvät" jalassa.. :D Kyllä oikeat lenkkarit vie voiton mennen tullen mukavuudessa!!

   Poista
 3. Itse en ole vielä Suomessa uskaltanut valkoisia popoja käytttää, on pölyö ja jäätä jaja... Josko pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika kuraistahan tuolla vielä on, nyt kun satoikin.. Nää Conssit on onneksi siitä hyvät, että voi heittää vaan koneeseen jos kuraantuu, mutta kuivia katuja odotetaan täälläkin! :)

   Poista