27. maaliskuuta 2015

made by ndc

Vanha iPhone 4S:ni on vedellyt viimeisiään koko talven. Latailin puhelinta noin kolme kertaa päivässä ja löysin itseni milloin mistäkin pakkasesta seisomasta ja heittelämästä lumipalloja ikkunoihin, kun puhelin hyytyi kylmässä. Sovellusten avautumisnopeudesta en edes sano mitään. Viimein mun mitta tuli täyteen ja marssin hommaamaan uuden puhelimen, iPuhelimessa silti pysytään edelleen.

P1019365 Koska pelkään kuollakseni uuden silmäteräni putoamista ja pirstaloitumista, oli sille hankittava asianmukaiset suojakuoret. En tiedä onko olemassa kauniimpia kuoria kuin Nunuco Design Companyn kuoret ja sain onnekseni valita heidän mallistostaan mieleiset yksilöt.

P1019357 Valinta oli vaikea ja pähkäilin monen ihanan yksilön välillä, mutta lopulta päädyin näihin kahteen, Rusettiin ja Vaahtokarkki-macaroniin.

P1019356

P1019386Tällaisena huithapelina valitsin 'rubber'-kuoret, mutta saatavilla on myös kovia, paikalleen napsautettavia kuoria. Ainakin nämä kumiset tuntuu pysyvän tosi hyvin kädessä, reunoilla on vielä pieniä lovia jotka lisäävät pitoa.

P1019377Tiesittekö että Nunuco Design Company on suomalaisen nuoren naisen perustama yritys, joka on niittänyt lyhyessä ajassa paljon mainetta ja muun muassa sellaiset isot blogimaailman nimet kuin Chiara Ferragni ja Kristina Bazan omistavat Nunucon kuoret?

Mielestäni yrityksen tarina on todella hieno ja arvostan juuri tällaista tekemistä. Paitsi että itse tuotteet ovat mainioita, nettisivut hivelevät silmää ja kaikki on mietitty viimeisen päälle aina pakkauksesta ja Instagram-tilistä lähtien.

P1019369

P1019392Lisää kauniita kuoria ja inspiraatiota löydätte Instagram-tililtä @nunucodesigncompany.


postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco Design Companyn kanssa

8 kommenttia:

 1. Söpöt kuoret olet valinnut! Kävin katsomassa Nunucon nettisivuja ja yllätyin, kuinka upean suosion brändi on saavuttanut kansainvälisestikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kaikki oli kyllä niin ihania, että melkoinen valinnanvaikeus meinasi iskeä! Joo, aikamoinen juttu, vau! :)

   Poista
 2. Oih, ostin eilen valkoisia tulppaaneita minäkin ja poikaystävä tietysti kommentoi niiden olleen "hieman tylsä valinta". Onnekseni sekä sinun että Jonnan kuvissa vilahti niitä, joten saatoin perustella, että kaikki järkevät valitsevat juurikin klassisen valkoisia. ;) Pääsiäisenä lupasin kyllä ostaa keltaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siiiis, jos multa kysytään, niin ainoa oikea kukkien värihän on juuri valkoinen, oli sitten kyse tulppaaneista, ruusuista tai mistä tahansa! ;D Ei vaan, kyllähän muutkin on kauniita, mutta itse kyllä päädyn aika useasti tylsästi valkoiseen.. Pääsiäisenä joo sitten keltaista! :D

   Poista
 3. Kävin aikanaan vilkaisemassa Nunucon sivuja ja ilokseni huomasin, että kyseessä on jyväskyläläinen yritys, joten menestys lämmittää vielä enemmän sydäntä. Nyt huomasin, että heidän tarjonta on laajentunut entisestään, täytyykin tutkia entistä tarkemmin mitä kaikkea sieltä löytyykään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, tosi hienoa! :) Ja valikoimassa on kyllä jo vaikka mitä ihania juttuja!

   Poista