5. maaliskuuta 2015

meikkipohja

Olen todella pitkään pyöritellyt meikkipohjani bareMineralsin jauhemaisella mineraalimeikkipohjalla. Kyseisellä tuotteella saa aikaiseksi sopivan kevyen, kuulaan ja luonnollisen meikkipohjan ja siksi se onkin ollut arkisin luottotuotteeni. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja tänä talvena olen käyttänyt pitkästä aikaa toisinaan myös nestemäistä meikkivoidetta.

P1019276
Kasvovoiteen jälkeen levitän kasvoille MAC:in Prep+Prime-sarjan Face Protect-primerin, joka estää tehokkaasti pahimman kasvojen kiiltelyn. Primer myös suojaa ihoa ja siinä on korkea aurinkosuoja. Jos jaksan olla ahkera, sudin kasvoille vielä Benefitin Watt's Up!-highliteria ja valokynää.


P1019263
Sitten siihen uuteen meikkivoiteeseeni. Niin lehdissä kuin blogeissakin hehkutettu Lumenen Longwear Blur Foundation on pitkästä aikaa meikkivoide, joka tuntuu omilla kasvoillani oikeasti sopivalta. Peittää tehokkaasti, mutta jättää ihon kuitenkin jotenkin hehkuvaksi. Pysyy myös hyvänä koko päivän. Itselläni on niin kalpea iho talvisin, että sävy 0 oli kaikkein passelein.


Ja millä levitänkään meikkivoiteeni? Ennen käytin aina meikkivoidesutia meikkivoiteen levittämisessä, mutta nyt testasin siskoni hehkutuksen jälkeen uutta BeautyBlenderiä. En tiedä mikä BeautyBlenderistä tekee niin erinomaisen, mutta jotain taikaa kyseisessä pallurassa vain on! Lopputuloksesta tulee jotenkin tosi tasainen ja ohut mutta peittävä. Kokeilkaa!


P1019275
Joskus pyörittelen vielä vähän bareMineralsin jauhetta meikkivoiteen päälle, puuteria en käytä. Päivän mittaan taputtelen ylimääräisen kiiltelyn pois puuteripaperilla.


P1019260
Pienten näppyjen peittämiseen käytän tarvittaessa Max Factorin Mastertouch Under-eye Concealeria. Kyllä, kyseessä on tummien silmänalusten peittämiseen tarkoitettu tuote, mutta eräs meikkaaja vinkkasi kerran tämän toimivan loistavasti myös pienten virheiden peittoon muuallakin kasvoilla. Enpä ole vinkin jälkeen löytänyt parempaa peiteväriä, joten tällä mennään edelleen!


P1019267
Jotta meikkipohja näyttää hyvältä, täytyy myös ihonhoito olla kunnossa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja yksi hyvä apukeino tähän on itselläni ollut V10Plus-sarjan Water Based Peeling Mask. Apteekin kosmetologi vinkkasi tästä samaan aikaan kun laitoin koko ihonhoitorutiinini kuntoon ja olen ollut kyseiseen kuorintageeliin todella tyytyväinen (valittu myös Cosmopolitan Beauty Awardsien vuoden 2013 parhaaksi ihonhoitotuotteeksi). Kuorinta ei sisällä ollenkaan rakeita ja se on todella hellävarainen. Geeli hierotaan kuivalle iholle ja kuollut ihosolukko irtoaa vaaleina hiutaleina ihosta.


Viimeisenä extrana vielä tämän hetken lempparilakkani OPI:lta, sävy Samoan Sand kun sopi niin hyvin kuvien väreihin.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tuttuja tuotteita myös! :) mä en jostain syystä lämmennyt tälle Lumenen meikkivoiteelle, vaikka kaikki sitä hehkuttaa. Ehkä tarvin vaan vähän peittävämmän tuotteen tälle sekaiholleni :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :) Muistankin ehkä sun blogista joskus lukeneeni tuosta primerista, se on ollut tosi hyvää.. Joo uskon että tämä meikkivoide ei varmasti kaikilla toimi, ehkä vaatii vähän rasvoittuvan ihon, ainakin itselläni on sellaiseen taipuvainen ja toimii hyvin..

   Poista
 2. Hehe, tuo Lumenen Blur on kyllä näkynyt ihan kaikkialla! Ja siksi oli pakko itsekin käydä ostamassa se testiin ja tykkäsin kyllä kovasti :) Sitä ennen oli käytössä Lumenen CC-voide meikkivoiteen sijasta, mutta tämä vähän peittävämpikin oli oikein tervetullut lisä meikkipussiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sen takia varmaan itsekin siihen sorruin! ;D Mutta hyvä niin, olen ollut tosi tyytyväinen! Mä taas en ole näitä CC- ja BB-voideita oikein koskaan kokeillut, monta vuotta menty vain tuolla jauhemaisella pohjalla.. Ehkäpä kesällä voisin kokeilla noita kevyempiä versioita :)

   Poista
 3. Mulla on sekä tuo Lumenen Blur Effect meikkivoide että se Lumenen CC-voide, todella hyviä tuotteita molemmat, CC sopii päiviin kun ei tarvitse peittää pahemmin (mulla arkeen, ulkohommissa ei tarvitse pahemmin kun ei se pysy kuitenkaan :D) ja blur toimii sitten juhlissa ym. :)

  ps. Koska teet sen kynsilakkapostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota CC-voidetta pitäisi kyllä ehdottomasti kokeilla itsekin, se voisi olla hyvä varsinkin kesällä! :)

   Postausta tulossa heti kun vain kerkeän, juuri nyt kauhea kiire kouluhommien ja blogin uuden ulkoasun kanssa :) Mutta yritän kuvailla lempparini pian!

   Poista
 4. Dear lovely Lili, ♥

  I really like your blog!
  Unfortunately I don’t understand a single word of it,
  but it is also great just viewing your adorable pictures!

  Nice greetings from Germany,
  Ulla

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's so sweet of you, thanks Ulla! :) <3 And I'm so sorry for not translating my posts, I'm finding it too difficult and time-consuming! :/

   Poista