10. maaliskuuta 2015

under construction

Mielessä on kytenyt jo kauan ajatus blogin ulkoasun totaalisesta uudistamisesta, mutta omat taitoni eivät ole riittäneet sellaisiin muutostöihin, mitä olen mielessäni visioinut. Homma jäi siis pitkäksi aikaa vain ajatuksen tasolle. Inspiroiduin kuitenkin valtavasti Idan Jonnalle luomasta upeasta freshistä ulkoasusta ja päätin vihdoin tarttua härkää sarvista. Vielä kun kaverini tiesi tyypin, joka osaisi ehkä auttaa näissä hommissa, päätös oli helppo tehdä.

Hommat alkoivatkin sitten vähän rytinällä, enkä kerennyt eilen edes varoittaa teitä tulevista muutostöistä. Pahoittelut siis, jos joku yritti eilen tänne tulla, mutta blogi oli suljettuna. Jos missasitte eilisen postaukseni inspisasuista opiskeluun, voitte käydä lukemassa sen täältä!


Ulkoasussa on vielä paljon viilattavaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Itse olen kuitenkin muutoksista superinnoissani! Alunperin mietin myös siirtymistä WordPressiin, sillä olen kuullut siitä niin paljon hyvää, mutta päätin kuitenkin ainakin toistaiseksi jäädä vielä tänne tuttuun ja turvalliseen Bloggeriin.


Ja kun muutosten tielle on kerran lähdetty, harkitsen jopa Facebook-sivun perustamista blogille, vaikken itse ole todellakaan mikään aktiivinen Facebookin käyttäjä ja blogisivun luominen tuntuu siksi vähän hassulta. Tykkäättekö te seurata blogeja Facebookin kautta ja olisiko sellainen tarpeellinen?


Muutenkin kaikki ehdotukset toimintoihin ja ulkoasuun liittyen otetaan mielellään vastaan! Toivottavasti saan kaiken pian kuntoon ja pääsen taas bloggailemaan normaaliin tapaan!:)

22 kommenttia:

 1. Voi että onpa kaunis ulkoasu!! Itsellänikin on ollut jo jonkin aikaa uusi pohja työnalla, mutta vielä en ole saanut sitä toimintakuntoon. Minäkin mietin Wordpressiin siirtymistä ja itseasiassa aloitinkin alkuvuodesta sinne jo pohjan teon, mutta sen verran erilainen se Blogspottiin verrattuna on, etten ainakaan vielä jaksa nähdä sen eteen niin isoa vaivaa. Ehkäpä siis panostan täysillä vain tuohon nykyiseen pohjaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda!<3 Mikä siinä onkin että tällaisia juttuja ei vaan koskaan saa aikaiseksi, mullakin vanha ulkoasu oli samanlainen hävettävän kauan.. Totesin ihan saman ton Wordpressin kanssa, koin helpommaksi jäädä tässä kohtaa tuttuun Bloggeriin. Innolla odotan mitä säkin oot keksinyt! :)

   Poista
 2. Tulin blogiisi eilen ja pelästyin että et kai ole lopettamassa blogiasi! Onneksi et koska se on yksi lemppareistani. Ihana uusi ulkoasu kivaa nähdä se sitten kokonaan valmiina!

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, anteeksi tämä sähläys! Ihan vain tilapäisestä hommasta oli kyse :) Kiitos paljon Anna kommentista ja kiva kun käyt täällä..

   Poista
 3. Siis onko tämä kaikki tehty bloggerissa! Iih! Nimittäin täällä toinen joka innostui Jonnan ja Idan yhteistyön tuloksista, ja olenpa jo laittanut vähän suunnittelua alullekin, mutta vielä mietin itsekin wordpressin ja bloggerin välillä. Mutta siis VAU VAU VAU miltä täällä jo näyttää! Ihan Lililtä :) Eli UPEALTA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, ei tosin todellakaan mun toimesta!! :D Mulla oli sama homma ton Wordpressin kanssa ja ehkä vielä joku päivä sinne jaksan siirtyä, mutta nyt helpompi näin.. Kiitos paljon Ninnu ja hei laita mulle viestiä, voin antaa sulle pari vinkkiä näihin layouteihin liittyen! :)

   Poista
 4. Aivan ihana ja niin harmoninen ulkoasu ja ihan kuin Ninnumaaria laittoi Lilimäinen. :)
  Minä säikähdin myls eilen, että olet salannut blogisi ja vain kutsutut päösevät mukaan, hui! Mutta kannatti eilinen odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon LeAnn!<3 Harmonisuutta ja mahdollisimman yksinkertaista hainkin.. Voi ei, anteeksi, olisin halunnut ilmoittaa etukäteen tästä pienestä sulusta mutta en sitten kerennytkään ennen kuin sivu näytti jo ihan kauhelta!:D Toivottavasti saan loputkin viilaukset pian kuntoon..

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! :) Omakin sivusto on vielä tekovaiheessa, vaikka tekisi kyllä mieli julkaista se, mitä nyt on jo pystyssä. Kaikki aikanaan. Ei ihan helppoa mun kaltaiselle hätähousulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) Niin, sä oot vielä vaihtamassa alustaakin, jännää! Kerrothan sitten miten sujui ja miltä uusi alusta tuntuu?! Ja sama, haluaisin kaiken nyt ja heti valmiiksi, varisinkin kun tää on avoinna, mutta ei tässä auta kuin pikkuhiljaa tehdä hommia valmiiksi :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää Lipa! T: Sambukarhu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ!! Rasti seinään, Sambukarhu lähettää mulle vähän commenttia coooool!! xD Pus!

   Poista
 7. Tosi kivan näköinen ja tosiaan ihan sun tyylinen. Upeeta! Mäkin tein just Facebook-sivun blogille, pitkään oli ajatellut, että se on turha, mutta lopulta mietin, että kyllähän se on yksi hyvä kanava muiden joukossa. Osa ilmeisesti seuraa blogeja sitä kautta ja samalla voi hyvin verkostoitua esim. muihin blogeihin/tahoihin oman blogisivun kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Janica! :) Joo mä huomasinkin, tosi hyvä pointti tuo, että voi juurikin verkostoitua muihin tahoihin ja blogeihin. Omassa Facebookissa en ole oikein tykkäillyt juuri mistään sivustoista, mutta blogi-facebookilla voisi tykätä juuri muidenkin blogeista ja kivoista tuotemerkeistä.. Kunhan saan tämän blogin ensin kuntoon niin kyllä se on varmaan Fb-sivukin tehtävä!

   Poista
  2. Joo mäkään en juurikaan seuraa omalla profiilillani Facebookissa blogeja, vaan käytän blogien seuraamiseen Feedlyä. Tulee sen verran monista Facebook-sivuista tykättyä jo ihan työn puolesta, joten olen katsonut parhaaksi skipata blogit, muuten Facen feedi täyttyisi (vielä nykyistä enemmän!) muiden kuin tuttujen ihmisten asioista.

   Poista
  3. Sama homma ja tuntuu että Facebook täyttyy nykyään vaan mainoksista yms..:/

   Poista
 8. Hyvältä näyttää tää uus pohja ja ihan sun näkönen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennifer, niin mustakin, oon tosi tyytyväinen! :)

   Poista
 9. Hitsit mä pelästyin eilen, tuli tosi onneton olo kun luki et vain kutsutuille! :D Mutta onneksi ei sentään, ja voi että mitä täällä olikaan tänään!! Siis aivan mahtavan UPEA! En tiennyt et bloggerissa voi tehdä tällaisen pohjan :o Niin sun näköinen, upea, klassinen ja siistillä tavalla pelkistetty. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, anteeksi säikäytys! Kyllä mä kertoisin jos olisin kokonaan tauolle lähtemässä! ;D Kiitos paljon kehuista ja en mäkään, mutta onneksi ei tarvinnut itse osata kaikkea :)

   Poista
 10. Komppaan edellisiä, näyttää tosi kivalta! Simppeli, seesteinen, raikas, ja tosiaan, ihan sinun tyylinen. Voi miten minunkin tekisi mieli uusia blogin ulkoasua (no, koko blogi nimeä myöten) vaan sepä ei olekaan niin helppoa kun ei olla omalla alustalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marja! :)) Ja ihanat adjektiivit, juuri tuollaista hainkin, eli nappiin sitten osui! Äh voin vaan kuvitella, harmi juttu.. Ja nimestä muuten, mun tekisi nimen sijaan uusia tuo nettiosoite, se kun on aikoinaan vaan lätkäisty tuohon, kun lilis oli kai jo käytössä. Mutta en tiedä onko ihan niin yksinkertainen homma, taitaisi mennä kaikki Bloglovinit sun muut uusiksi.. Kyllähän näihin uudistuksiin saisi aina uppoamaan aikaa vaikka millä mitalla! :D

   Poista