23. huhtikuuta 2015

aihetta kilistelyyn

Mulla on lähiaikoina paljon syytä juhlaan. Tänään kuitenkin ehkä kaikkein eniten. Täytän nimittäin 25-vuotta! Kovaa siis posotellaan kohti keski-i...no ei vaineskaan! Tunnen itseni edelleen ihan pennuksi, jutut sen kuin muuttuu pöllömmiksi mitä enemmän tulee ikää, enkä aamulla bongannut yhtään uutta ryppyäkään naamataulusta, joten aika hyvinhän tässä menee!

P1019447 Sain aika sopivaan saumaan ihanan samppanjalähetyksen, kukapa nyt kieltäytyisi samppanjalaatikosta, vieläpä kotiinkannettuna! Tänään aionkin siis skoolailla Nicolas Feuillatten Brut Réserve-samppanjalla, sillä niin kuin itse Feuillattekin on todennut, "Champagne is for fun".

P1019461

P1019451


Nicolas Feuillatten Brut Réserve-samppanjaa on kellari-kypsytetty aina vähintään 15 kuukautta. Kyseisen samppanjan maku on ihanan hedelmäinen, pehmeä ja kevyen kermainen. Pullojen hinta-laatusuhdekin on erinomainen, isompi pullo maksaa 39,90e ja piccolo 9,98e.


P1019458

P1019471Jollen innostu tänään kumoamaan kurkkuuni kaikkia pulloja, jää kuplajuomaa ilokseni myös tuleviin kilistelynaiheisiin. Ensi viikolla päästään juhlimaan vappua sekä parvekekauden avajaisia Tampereen tyttöporukkamme kanssa ja kesäsuunnitelmatkin alkavat pikkuhiljaa selkiytymään. Pääsen onnekseni viettämään kesääni Helsingissä ja siinä jos jossain on kilisteltävää!

P1019448

P1019456 Mutta nyt kirjastolle viettämään ensin hieman vähemmän hohdokasta aikaa ryhmätyön parissa, jotta voi loppupäivän sitten nauttia parhaasta seurasta ja siitä kuplajuomasta..

P1019492

postaus toteutettu yhteistyössä Oy Norex Spirits Ab:n kanssa

10 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea kaunokainen!<3

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut myös täältä! <3 Ja sinulla oli kyllä monia kivoja syitä kilistelyyn!
  Mutta apua, itsellä myös reilun kuukauden päästä 25v synttärit ja pienoista ikäkriisiä on jo ilmassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ulriikka!<3 Hih no niin kyllä tällä hetkellä on.. Ja hei, ei tää 25 oo yhtään paha! ;)

   Poista
 3. Voi että, myöhästyneet onnittelut! <3 Ja tsemppiä vikoihin rutistuksiin opiskeluiden parissa - sitten vaan kesän viettoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elisa, onnentoivotuksista ja tsempeistä!<3

   Poista