23. toukokuuta 2015

how to follow & snapchat

Kaikki ovatkin varmaan jo kuulleet Blogilista-palvelun loppumisesta kesäkuun alussa. Ajattelin muistuttaa vaihtoehtoisista tavoista, joilla seurata blogiani jatkossa. Itse seuraan blogeja vähän vanhanaikaisesti Bloggerin kautta. Samalla kun kirjaudun Bloggeriin päivittääkseni omaa blogiani, voin tsekkailla kätevästi muiden päivitykset. Yhtä kätevä, tai varmaan kätevämpikin tapa kerätä kaikki suosikkiblogien postaukset samaan paikkaan on Bloglovin'. Lisäksi visuaalisia ja itselleni hyvin mieluisia seuraamiskanavia ovat sekä Instagram että Pinterest.

P1010196
Blogini ulkoasu on edelleen hieman työn alla sekä omalta osaltani, että koodarivelhoni osalta, molemmilla on ollut kädet täynnä kiireellisempiä kouluhommia tässä kevään aikana. To do-listalla on lähinnä pieniä viilauksia,  mutta isoimpana hommana on vielä eri kategorioiden laatiminen, jotta teidänkin olisi helpompi löytää eri postauksia. Myös linkkien värejä tummennetaan vielä hieman, joku ainakin sanoi, etteivät linkit oikein näy? Jos teillä tulee vielä mieleen jotain käytettävyyteen tai ulkoasuun liittyviä parannusehdotuksia, ottaisin niitä mielelläni vastaan. Lupailin myös viimeksi sen Facebook-sivun ilmestymistä, jotta sitäkin kautta voisi seurata blogiani. Sivu on tulossa, mutta sitten kesällä, kun mulla on vihdoin enemmän aikaa!

Lisäksi ajattelin kokeilla jotain ihan uutta, nimittäin nyt voitte seurata mua myös Snapchatissa! Instagram oli aiemmin ehkä se paikka, johon tuli laitettua niitä vähemmän harkittuja kuvia arjesta, mutta nykyään sitä tulee harrastettua melko vähän. Snapchattiin olen kuitenkin ihan koukussa ja sinne tulee lisäiltyä tiuhaan tahtiin sellaista vähemmän hehkeää arkea ja vähän levottomampaa läppää. Jos siis sellainen behind the scenes-meininki kiinnostaa, mut voi lisätä Snapchatissa nimellä lilli.sofia!

Seuraa siis mukana Bloglovinissa', Instagramissa, Pinterestissä & Snapchatissa. Ja se Facebook, stay tuned… ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti