18. toukokuuta 2015

rento viikonloppu

Vaikka tein perjantaina hommia, viikonloppu tuntui ihanan pitkältä helatorstain ansiosta. Olin koko alkuviikon sykkinyt koulujuttuja tehden ja muita kiireellisiä asioita hoitaen, joten tällainen rento, pidennetty viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen.

P1010032


P1019948
Viikonloppuun mahtui muun muassa reippailua metsässä, laavulla paistettua makkaraa, kaupungilla ja Ideaparkissa pyörimistä, Ravintolapäivää ja kaverimme synttäridrinkit.


P1019945
Tehtiin viikonloppuna vähän parempaa aamupalaa ja olin tehnyt edellisenä iltana jääkaappiin valmiiksi tämän herkullisen siemenleivän taikinan. Ohjeen olen jakanut aiemmin täällä.


P1019946
Tänä viikonloppuna Tampereellakin oli kivasti kaikkea ohjelmaa. Rakas Tampere-tapahtuman ansiosta keskusta tuntui elävämmältä kuin pitkiin aikoihin, lauantaina oli Ravintolapäivä ja sunnuntainakin ulkokirppistä ja vaikka mitä. Rakas Tampere tosiaan. Makoiltiin Laukontorin laiturilla pärstät kohti taivasta ja mulla tuli jopa pieni haikeus siitä, etten vietäkään kesää Tampereella.


P1010019

P1019942

P1019951
Suurin osa tytöistä on jo lähtenyt toisille paikkakunnille viettämään kesää, vain muutama meistä jää tänne Tampereelle. Mulla tulee oikeasti vähän suru, kun mietin koko kesää ilman meidän Tampereporukkaa, vaikka Helsingissä odottaakin taas muut kaverit. Onneksi syksyn tullen pääsen tänne taas takaisin. On onni, että voi kutsua niin montaa paikkaa kodikseen.


P1010027

P1019956
Rennon viikonlopun jälkeen on taas helpompi tarttua tänään tenttikirjoihin ja ottaa lähtölaskenta viimeisiin kouluhommiin. Kaksi viikkoa aikaa saada kaikki pakettiin, let's do this!

6 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄ!! Iksu jo! <3 Onneks pian nähdään!

  T. Salainen fani

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat noi kristalilasit. Mistä oot löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasit on Sisustuksen Koodista Turusta! :)

   Poista