25. kesäkuuta 2015

alen parhaat

Näin juhannuksen jälkeen kesäalet ovat täydessä vauhdissa lähes joka paikassa. Itse olen kerennyt katsastamaan pikaisesti kaupungilla sekä Mangon että Zaran alet, mutta ainakin tähän mennessä saaliiksi on jäänyt vain yksi hame. Nettikauppojen aleja syynäsin innolla, koska niissä on yleensä paremmin valikoimaa ja kokoja, eikä ruuhkastakaan tarvitse kärsiä. Katsastin muun muassa Zalandon, Booztin sekä Nellyn alet ja kokosin teille parhaat palat sekä töihin että vapaa-aikaan.

sale15

1.  huivi2.  toppi3.  avokkaat4.  bleiseri  5.  trenssi6.  hame  7.  housut8.  neule  9.  sandaalit

Itse metsästän aleista lähinnä ajattomia tuotteita, ehkä sellaisia hieman laadukkaampia, joista ei välttämättä raaskisi maksaa täyttä hintaa. Toisaalta myös hieman erikoisempia juttuja on kiva bongailla, sellaisia, jotka viimeistelevät asun. Musta bleiseri, valkoiset suorat housut ja laadukas neule ovat ajattomia vaatekappaleita, joiden hankintaa ei varmasti kadu. Samsøe & Samsøen valkoinen toppi on tosi hyvän mallinen, omistan sen itse mustana ja olen käyttänyt sitä todella paljon!  Nahkahame ja korolliset sandaalit tuovat vaatekaappiin hieman jotain uutta.


sale152

1.  raitaneule2.  hattu3.  sandaalit  4.  maximekko5.  toppi6.  housut  7.  tunika8.  meikkipussi9.  paita

Vapaa-ajalle bongasin myös ajattomia käyttövaatteita alennettuun hintaan. Raitaneule, valkoinen maximekko ja mustat rennot housut palvelevat varmasti vielä pitkään. Lisäsin kollaasiin myös hieman boheemia fiilistä ja väriä - niitä erikoisempia juttuja, joita voi myös hankkia aleista. Kannattaa kuitenkin aina kysyä itseltään, ostaisiko aletuotteen myös normaalihintaisena, tällöin välttyy ehkä helpommin virheostoksilta.


postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Ihania kollaaseja! Nyt täytyy kyllä sanoa, että sen mitä olen kaupoilla pyörähtänyt niin ruuhkaa ei kyllä ole, niissä ei ole ketään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No vähän hyvä, silloin kaupoilla jaksaakin kierrellä! Mulla on sattunut kauheat tungokset, voi tosin johtua siitäkin, että olen ollut liikenteessä työpäivien jälkeen klo 17, eli varmaan pahimmat ruuhkat...:/ Sen takia saaliiksi onkin jäänyt vain yksi hame, mutta ehkä parempi niin :D

      Poista