17. kesäkuuta 2015

blogitytöt michelissä

Kirjoittelin viime kesänä blogitytöt lonnalla-postauksessani ihanasta kesäillasta, jonka vietimme pienellä bloggaajaporukalla Lonnan saarella, Helsingin edustalla. Viime viikolla kokoonnuimme lähes samalla kokoonpanolla afterworkeille suhteellisen uuteen ravintola Micheliin. Tällä kertaa ihan kaikki eivät päässeet mukaan, mutta saimme kuitenkin Eveliinan, Janican, Jonnan, Annen, Emmin ja Idan kanssa hauskan illan aikaiseksi.

P1010854

P1010837
Oli kiva päästä testaamaan taas uutta ravintolaa Helsingissä. Paikan tyylikäs sisustus sai multa heti pisteet, mutta täytyy sanoa, että tällä kertaa ihan kaikki ei kuitenkaan vakuuttanut. Saimme muun muassa Eveliinan kanssa puutteelliset annokset ja juomien ja laskujen kanssa oli myös hieman sekoilua. Uskon kuitenkin, että kyse oli vain huonosta sattumasta, joten antaisin paikalle vielä ehdottomasti uuden mahdollisuuden.

P1010863
Kuten huomaatte, ravintolan ja ruokien lisäksi innostuin kuvailemaan tyttöjen ihania asusteaarteita. Näiden naisten seurassa kun liikkuu, ei voi välttyä aimo annokselta inspiraatiota.

P1010820
P1010852
Laukkujen ja muun turhanpäiväisen vastapainoksi höpötettiin taas paljon syvällisempiäkin juttuja.  Aina me höpötetään. Tuntuu niin hassulta, että ollaan nähty ihan muutamia kertoja ja silti puhutaan vaikka mistä. Ja samalla se ei tunnu oikeastaan yhtään hassulta, välillä tuntuu kun tuntisi nämä tytöt paljon paremminkin. Kai meitä vaan yhdistää niin moni asia.

P1010866

P1010825
Michelistä käppäiltiin vielä ilta-auringon paistaessa Espaa pitkin jälkkärijäätelöille Kappeliin.

P1010841
Jäätelöiden syönnin ohella suunniteltiin seuraavaa meetingia, ajateltiin lähteä ihan bailaamaan, en malta odottaa! ;)

P1010858
Kiitos tytöt taas kivasta illasta, näin ne arki-illatkin tuntuu astetta hohdokkaammilta!

4 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihanalta teidän ilta, olisipa hauskaa päästä tällaisiin mukaan vaikken bloggaaja olekaan, vaikutatte kaikki vaan blogien perusteella niin kivoilta tyypeiltä.. :) Osaatko sanoa mistä viimeisen kuvan laukku on peräisin? Bucket bag roikkuu hankintalistalla ja tämä versio näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kivasti sanottu, kiitos :) Ja oli kyllä hauska ilta taas! Idan laukku taitaa tosiaan olla Marc by Marc Jacobsin, se oli ihana!

   Poista
 2. Näyttäisi olevan marc by marc jacobs. Jos en ihan väärin näe... Tosi kiva laukku, kuten kaikilla muillakin tytöillä! :) - Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi vastauksesta, Idan laukku oli Marcin tosiaan :) Ja joo, ihania laukkuja kaikilla tytöillä!

   Poista