3. kesäkuuta 2015

hei helsingistä

Olen kotiutunut Helsinkiin ja uuteen kesäkämppääni. Aikamoista hässäkkää on tosin ollut tässä viimeiset päivät. Sunnuntai kului muuttopuuhissa ja jo maanantaina aloitin kesätyöt, sen jälkeen pää onkin ollut enemmän ja vähemmän pyörällä..

P1010427 Vaikka Helsinki onkin kaupunkina tuttu, uusi asuinalue vaatii totuttelua. Millä pääsee mihinkin ja nopeiten, missä on lähin kauppa ja niin edelleen. Uusilla kaduilla on ihana seikkailla, joka kulman takaa löytyy ihania pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, joissa ei ole aiemmin käynyt. Aion ottaa kaiken ilon irti lähialueen tarjonnasta kesän aikana.

P1010435 Ja jos asuinalue vaatii totuttelua, niin sitä vaatii myös uusi kesätyöni. Pääsin heti maanantaina rytinällä tositoimiin ja kieltämättä tuleva kuukausi vähän jännittää, mutta olen sitäkin enemmän innoissani tästä saamastani mahdollisuudesta! Tulen varmasti oppimaan paljon ja uskon, että tästä lyhyestä kesätyöpätkästä tulee olemaan minulle valtavasti hyötyä. Kesäkuu tulemaan olemaan siis työntäyteinen, heinäkuussa kerkeän toivottavasti vähän myös lomailemaan.

P1010429 Kesäkämppäämme toin lähinnä vaatteita ja muita päivittäin tarvittavia tavaroita (ja silti muuttokuormani käsitti 13 sinistä IKEA-kassia…), joten sisustusjuttujen osalta kesä tulee varmasti olemaan melko hiljainen blogin puolella. Mun pitää siis kuvata senkin edestä teille asukuvia ja Helsinki-fiilistelyjä!

P1010424 Kämppiselämäkin on alkanut tosi kivasti, tosin eipä me juuri olla samaan aikaan keretty kotona olemaan, molemmilla on kuitenkin niin omat menot ja aikataulut.. Ollaan kuitenkin suunniteltu ties mitä kivoja juttuja yhdessä. Ja parasta kämppiselämässähän on tietty se, että vaatekaapithan on yhtäkkiä tuplaantuneet, kun voi pölliä toiseltakin lainaan kaikkia ihania juttuja, best, hehe!

P1010433 Vaikka työpäivien jälkeen niin kroppa kuin mielikin on ollut aika väsynyt kaikesta uudesta ja ihmeellisestä, olen yrittänyt tehdä kaikkea kivaa, ettei vaan tule jämähdettyä kotiin päiväunille. Olen kerennyt treffaamaan kavereitani ja kiertämään kaikki Helsingin lempikauppani läpi. Eilen istuttiin kaverini kanssa kahvilla ja päivitettiin puhelimiimme listaa Helsingin kivoista kahviloista, ravintoloista ja muista paikoista. Onneksi on koko kesä aikaa testata niitä..

P1010428 Sellaiset pienet kuulumisten päivittämiset tähän väliin, kuullaan taas! :)

10 kommenttia:

 1. Kaikki kivat Helsinki-vinkit ovat erittäin tervetulleita tänne blogiinkin, niin putiikkien, kahviloiden kuin ravintoloidenkin osalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niitä siis tulemaan! :)

   Poista
 2. Asukuvia ja Helsinki-fiilistelyjä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, niitä siis kuvailemaan! :))

   Poista
 3. Voi video kun kuulostaa ihanalta tollanen nuaren ja nätin sinkkuplikan kesämeno, haha... Saa oikein itekin kaipuun päälle vuosien taa! :D Terkuin espoolaistunut kahden suloisen riiviön mamma. ;) Mut mamma saattaa kyllä tässä ehtiessään lähteä sun kanssas terdelle istumaan ja asuja kuvaamaan, ootapa vaan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah Taru! :'D Haluan suloisten riiviöiden mamman ehdottomasti mun kanssa terdelle ja vaiks kertomaan niistä menneistä vuosista! ;) Milloin mennään?!?

   Poista
 4. Ihanaa kesää Lili! Voi miten olenkaan katkera noista Wondersin leoballerinoista :D Itselläni on samat ballerinat mustan ja nuden värisinä ja niillä on taivaallisen hyvä kävellä, joten olisin mielelläni halunnut leoversiotkin. Soittelin oikein Stokkalle niiden perään, kun bongasin kengät blogistasi, mutta koko 35 oli jo loppu. Todella harmi, ettei leopardikuosia ole enää tämän kesän mallistossa kun Wonders kuitenkin edelleen myy samaa ballerinamallia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja sitä samaa! :) Mut äsh, tiedän et tollaset jutut voi jäädä harmittamaan tosi pitkäks aikaa! :D Mut jos yhtään helpottaa, niin mun mielestä nää leot ei oo jotenkin ihan niiiin mukavat jalassa kuin ne muut Wondersin mallit.. En tiedä johtuuko erilaisesta matskusta vai mistä.. Mutta toivotaan että törmäät joihinkin vastaaviin joskus! :)

   Poista
 5. Sun kesä kuulostaa ihanalta <3 Ja muutenkin alkukesä on aina jotenkin parasta, kun on miljoona suunnitelmaa ja kaikki se ihana vielä edessä!! :) Oon kyllä innoissani sun puolesta tuosta kesätyöstä - kuulostaa unelmalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, töissä se menee myös hyvin pitkälti, että ei se täälläkään ihan pelkästään herkkua ole! ;D Niin, jotenkin sitä odottaa vaan niin paljon kaikkea, varsinkin nyt tuntuu, että tää kesä on vasta alkamassa, kun ilmat ovat olleet tähän mennessä niin huonot.. :) Terkkuja sinne, toivottavasti törmätään kesän aikana!<3

   Poista