6. kesäkuuta 2015

kaunis päivetys purkista - vita liberata

Ihoni on sävyltään melko vaalea, enkä kesälläkään rusketu koskaan pavuksi, vaan saan iholleni auringosta vain kevyen päivetyksen. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä vähemmän haluan grillata itseäni auringossa, pieni päivetys riittää hyvin. Vielä ei ole auringonottokelejä pahemmin näkynyt, mutta näin kesän alettua olisi silti mukava omistaa edes pieni kaunis hehku.

P1010186
Saimme muutama kuukausi takaperin Tarun järjestämästä bloggaajien illasta mukaan goodiebagit, jonka muutama tuote osoittautui niin hyviksi, että ne jäivät itselläni ihan vakkarikäyttöön. Yksi näistä helmistä oli Vita Liberatan itseruskettavat, joista halusin nyt vinkata teillekin!

P1010180
Kyseisissä tuotteissa miellyttää oikeastaan kaikki. Ei perinteistä itseruskettavien kamalaa hajua, ei oranssia tekorusketusta, eikä myöskään kamalia rajoja, kunhan ruskettavan oppii levittämään oikeaoppisesti. Vartalotuotteet ovat lisäksi moussemaisia, joten ne on helppo levittää ja ruskea väri takaa sen, että värin saa levitettyä tasaisesti ja rumat rajat on helpompi välttää.

P1010176

Itselläni on ollut kokeilussa seuraavat tuotteet:

- pitkäkestoinen pHenomenal 2-3 weeks Tan Mousse, sävyssä Medium = tuote antaa pitkäkestoisen rusketuksen, kun sitä levittää useamman kerran peräkkäin vähintään yhden vuorokauden kuivumisajalla. Itse saan tällä kuitenkin jo yhdellä kerralla kauniin päivetyksen. Kesällä sävyn voisi vaihtaa Darkiin, mutta nyt talvenkalpealle iholleni Medium oli hyvä sävy.

- lyhyempikestoinen Sheer Mousse, sävyssä Medium = tämä on ns. perinteisempi itseruskettava, joka antaa kivasti säyä, mutta ei ehkä niin pitkäksi aikaa kuin edellinen. Käytän näiden molempien vaahtojen levittämiseen merkin omaa hanskaa, jonka avulla tuote on helppo levittää, eikä kädet värjäänny.

- kasvoille tarkoitettu Deep Face Lotion, sävyssä Light = geelimäinen voide, joka antaa asteittain pienen päivetyksen kasvoille.

P1010184
Ennen itseruskettavien levittämistä iho kannattaa kuoria huolellisesti suihkussa. Ennen vaahtoa ei kannata levittää kosteusvoidetta, itse levitän sen vasta jonkin aikaa itseruskettavan levittämisen jälkeen. Mousset kannattaa tosiaan levittää hanskalla, sillä tuote on väriltään ruskeaa ja värjää kädet muuten saman tien. Hanska myös auttaa vikkelämmässä levityksessä, sillä tuote kuivuu nopeasti. Kun sanon nopeasti, tarkoitan sitä todella ja levityksen kanssa saa olla kyllä lähes ninjamaisen nopea. Ninjaliikkeet kuitenkin oppii helposti muutaman levityskerran jälkeen! ;) Käy hanskalla läpi erityisen tarkasti kaikki taipeet, nilkat, ranteet ynnä muut, ettei niihin jää rajoja.

P1010179
Pienemmät putelit ovat näytekokoja, isompi sen sijaan kaupassa myytävä koko. Pienetkin pullot ovat kuitenkin itselläni riittäneet moneen levityskertaan, joten tuote on myös melko riittoisaa. Ainoa miinus tulee tuotteiden melko korkeasta hinnasta, tosin kalliimpiakin tuotteita itseruskettavien kategoriassa löytyy.postaus sisältää mainoslinkkejä ja tuotteet on saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. VL on ihan paras rusketustökötti! :) Nyt pitäiskin jaksaa taas vetäistä pintaan lisäkerros, kun edellisestä taitaa jo viikko olla... mut silti väri edelleen kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, ihan huippu! Onneksi tutustuin näihin sen goodiebagin kautta! :) Vaikka toi levittäminen on mullekin aina vähän sellainen kurjuusprojekti, miten sitä ei muka ikinä meinais enää suihkun jälkeen jaksaa, vaikkei siinä edes kauaa mene..

      Poista