21. kesäkuuta 2015

midsummer

Juhannukset juhlittu, toivottavasti teillä kaikilla oli hauska keskikesän juhla?! Uudenvuoden tapaan meillä venähti kaverini kanssa suunnitelmien teko oikeastaan vasta viimeiseen iltaan ja aamuun. Mutta kuten viimeksikin, usein parhaat ideat ovat extemporeita ja tälläkin kertaa saimme aikaiseksi oikein hauskan illan, vaikka suunnittelu menikin vähän viime tinkaan.

P1010937
Huonoista sääennusteista huolimatta juhannusaattona oli ihan kiva sää, ei satanut yhtään ja saatiin jopa muutamia auringonsäteitä, joten lähdettiin veneilemään Sipoon saaristoon. Käytiin Kaunissaaressa grillaamassa, chillailtiin auringonpaisteessa veneen kannella ja kuunneltiin musiikkia.

P1010964
Veneilyn jälkeen vaihdettiin menopeli autoon ja ajettiin eräälle mökille Kirkkonummelle. Mökki oli ihan mielettömän ihana, ihan kuin olisi tipahtanut suoraan Pinterestin keskelle. En voinut olla miettimättä, kuinka ihania kuvia sieltä olisi saanut blogiin, muttta ymmärrettävistä syistä jätin kuvaamisen kuitenkin väliin.

midsummer
Meidän roadtrip oli vielä vähän kesken, joten Kirkkonummelta ajoimme vielä Heinolan lähelle kaverini mökille. Motarilla sai olla aika rauhakseen ja oli kiva ajella valoisassa kesäyössä ja kuunnella musiikkia. Mökillä grillailu, saunominen ja yöttömän yön ihailu jatkui aamun tunneille asti ja eilen saikin nukkua useammat päikkärit.

P1010950
Takana siis hauska juhannus ja tuntuu, että tästä se kesä vasta alkaa!

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Teillä on ollut melkonen reissujuhannus <3 Veneily, Kaunissaari ja Pinterest-mökki kuulostaa ihanalta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika monta kilsaa ajettiin, veneellä ja autolla, mutta ei se määränpää vaan se matka - hauskaa oli! :D Teidänkin rento mökkiviikko (?) kuulosti ihanalta, kivaa että sait vihdoin miehen suostuteltua mökille :)

   Poista
 2. Hei huikea jussi teillä takana, hieman erilainen verrattuna omaani, joka meni saaressa skidien kanssa hengaillen. :D Sekin tosin ihana, vaikka ilmat suosivatkin vasta sunnuntaina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huisia! :) Mökkijuhannukset on parhaita, missä seurassa tahansa! Onneksi mekin päästiin piipahtamaan mökeillä, niistä jos jostain vaan tulee niin jussi-fiilis! :)

   Poista
 3. Olen ymmärtänyt että seurustelet nykyään taas, löytyykö uusi rakkautesi ylhäällä olevasta "ryhmä"kuvasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En seurustele tällä hetkellä, kyseisen kuvan sällit on meidän kavereita! :))

   Poista