8. kesäkuuta 2015

sunday burgers @ birgitta

Ensimmäistä Helsinki-tipsiä kehiin. Käytiin eilen käppäilemässä kämppikseni kanssa Kaivarissa päin, tarkoituksena oli käydä kiertämässä muutama kirpputori ja mennä syömään. Kerettiin tosin kiertämään ainoastaan Kaivarin Kanuuna, ennen kuin nälkä yltyi jo liian suureksi.

P1010657


P1010637
Olimme valinneet jo etukäteen päivän näläntaltuttajaksi Café Birgitan Hernesaaressa. Olin kuullut paikan miljööstä ja burgereista pelkkää hyvää, eikä kummankaan suhteen tarvinnut kyllä pettyä!

P1010649
Sää oli ihan järkyttävän tuulinen, joten ulkona ei kauheasti tehnyt mieli istuskella, mutta Birgitan avoimessa tilassa, lasiseinien suojassa tuntui kuitenkin, että olisi paistatellut päivää melkein ulkosalla. Ja jotenkin fiilis oli sellainen hassu, melkein kuin ulkomailla olisi ollut.. En tiedä oliko kyse kovassa tuulessa huojuvista heinistä meren rannassa, isoista aalloista vaiko siitä yleisestä rennosta fiiliksestä, mutta jotain kivaa paikassa oli. Menkää ja testatkaa itse!

P1010651
Birgitan sisustus oli täynnä kivoja yksityiskohtia ja kiitin itseäni, että olin ottanut kameran mukaan.

P1010643


P1010675
Burgeriannos oli oikein maukas, tykkäsin varsinkin kastikkeista. Kokoonsa nähden hinta oli tosin mielestäni aika suolainen. Varmaan tiedättekin, että mulle ruuan ulkonäkö ja asettelu on puoli nautintoa ja täällä ruoka-annokset olivat kyllä erittäin kuvauksellisia..

P1010654
Kotimatkalla oli tarkoitus käydä vielä Helsingin Jäätelötehtaan kautta, mutta kylmä tuuli pakotti äkkiä kotiin. Mennään sinne jätskeille sitten kun se kesä suvaitsee oikeasti saapua.

P1010652

2 kommenttia:

  1. Voi että minkä näköinen paikka! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä olikin, kannattaa ehdottomasti testata! :) Itsekin pitää päästä tuonne vielä uudelleen kunhan kesä tästä alkaa kunnolla, terassi näytti niin houkuttelevalta :)

      Poista