18. heinäkuuta 2015

#kesähesa

Satunnaisia räpsyjä kesähesasta viikkojen varrelta.

P1010719
Auringonsäteet ja katujen varjot. Kadut, joita reunustaa vanhat pastellinväriset talot. Kadut, jotka on päällystetty kauniilla mukulakivillä, joita rakastan ihastella, mutta joilla pyöräily on niin kovin  raivostuttavaa.

P1010702
Ystävien kanssa vietetyt hetket. Illat, kun molemmat meistä on tullut kotiin töistä, juorutaan hetki sängyllä ennen kuin molemmat menee nukkumaan. Tai kun on jo toivotettu hyvät yöt, mutta laitetaan vielä omista sängyistä viestiä, kun ei enää jaksa kävellä toisen huoneeseen.

P1011216
Lempiputiikeissa kiertely. Vaikkei ostaisi mitään, ihastelisi vaan. Ja ihan vaan se tunne, että voi pysähtyä ja napata kuvan jostain kivannäköisestä paikasta, koska ei ole tulipalokiire koko ajan. Melkein kuin loma. Ja se, että vaikken varsinaista lomaa saakaan tänä kesänä pitää, työt tuntuu niin hauskoilta, ettei sitä lomaa kaipaakaan.

P1011205
Maisemat. Mietin, että voiko näihin maisemiin koskaan turtua? Toivottavasti ei. Joka ikinen kerta kun lenkkeilen lempparimaisemissani tai pyöräilen kivoja katuja, mietin, että olen onnekas saadessani viettää kesän täällä. Ihan jokainen kerta.

P1011190
Hassut ideat. Kun päättää baarin jälkeen, että on tosi hyvä idea mennä mattolaitureille uimaan tai kun menee juttelemaan hetken mielijohteesta salilla tuntemattomalle tyypille.

P1010596
Kaikki ulkona syödyt lounaat ja jäätelöt. Miten ruoka maistuukin niin paljon paremmalta ulkona?!

P1011165
Tuoreet kasvikset ja vihannekset. Varsinkin jos ne hakee torilta. Tuntuu etten tällä hetkellä muita ruokatarvikkeita ostakaan kuin erilaisia kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä.

P1011219
Citylaiffi. Rakastan sitä, että pyörii kaupungilla ja huomaa, että jossain tapahtuu jotain. Jossain kadunkulmassa on paljon ihmisiä ja siellä onkin voimisteluesitys menossa. Tai että koko ajan on jotain tapahtumia, joihin voi osallistua.

P1010695
Kesä ei ole vain sää, vaan mielentila, eiks niin.. Nautitaan täysillä tästä kesästä, ennen kuin se humahtaa meidän ohi.

4 kommenttia:

 1. Oot niin ihana kesälilli näine kesäpostauksinesi <3 Välillä tuntuu että eletäänkö samassa kaupungissa ollenkaan kun mua vaan ärsyttää ihmiset ja hälinä just nyt ja haluaisin olla vaan mökillä :D Koitan saada sun asennetta täältä vähän mukaani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih<3 Ja hei, ymmärrän ihan täysin, teidän mökkitontit ja kaikki, varmasti sitä kaipaa pois kaupungista. Mä taas yritän nauttia tästä kesästä Helsingissä täysillä, oli sää mikä oli! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itse muutin Helsinkiin pari kuukautta sitten ja olen täysin rakastunut kaupunkiin. Etelä-Helsingin maisemiin ei varmasti voi kyllästyä. Rakastan myös tätä citylifea, aina tapahtuu jotakin. Myös sunnuntaisin, se kun ei ole kaikissa kaupungeissa itsestäänselvyys :D pitää kysyä, että missä tuo ihana have a lovely day-kyltti on? Ja onko tuo pizza skifferin? Se kun on kuulunut pitkään helsinki do to-listalle. Minulla olisi sinulle myöa postauspyyntö: voisitko tehdä postauksen pori jazzeista? Itse kun suunnittelen jo ensi kesää, niin olisi kiva kuulla tapahtumasta. Lopuksi vielä kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista ja hyvää loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, anteeksi myöhäinen vastaus! Ja kiitos :) Ihana kuulla että olet sopeutunut tänne hyvin, tää on kyllä mainio kaupunki, aina on menoa ja meininkiä ja juuri esim. sunnuntaihan on yksi parhaista päivistä, niin paljon vaihtoehtoja vapaapäivän viettoon :) Have a lovely day-kyltti löytyy Papershop-kaupan edestä Fredalta ja pizzat on joo Skifferin liuskaluodolta, molempia paikkoja suosittelen lämpimästi!

   Olin Jazzeilla lähinnä töissä, eli en kauheasti kerennyt näkemään artisteja, vaikka musat kuulinkin. En siis viitsi ehkä kokonaista postausta alkaa tekemään, mutta yleisesti tykkäsin kyllä Jazzeista! Tosi erilainen festari kuin mikään muu Suomessa, sellainen ihana piknik-meininki. Varsinkin perjantaina, jolloin oli hyvä ilma, ihmiset istuivat pitkin iltaa omilla vilteillään nurtseilla ja söivät eväitä (juomien tuominenhan ei alueelle enää ole sallittua, mutta ei viinit yms. mitään älyttömän kalliita olleet). Selkeästi siis enemmän sellainen aikuisten festari. Myös kesäinen Pori oli tosi nätti ja Jazzien aikaan täynnä muutakin oheisohjelmaa, esim. Jazzkatu, jossa oli tosi hyvä fiilis! Iltaisin joenvarren laivat ja muut baarit/ravintolat täyttyivät ihmisistä ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Voisin siis ehdottomasti lähteä Jazzeille myös asiakkaaksi, sen verran niihin ihastuin!

   Kiitos sinulle kauniista sanoista ja kiva kun kommentoit! Mukavaa loppukesää :)

   Poista