14. heinäkuuta 2015

kesäkämpän kesäjuhlat

Pidimme viime lauantaina kämppikseni kanssa meillä pienet tuparit ja illanistujaiset meidän kesäkämpän kunniaksi. Talo täyttyi meidän molempien kavereista ja ainakin mulla oli ihan mielettömän hauska ilta, toivottavasti meidän vieraillakin!

Tässä muutamia kuvia juhlista. Muistakaahan muuten, että mua voi seurata Snapchatissa nimellä lilli.sofia, sinne tuli lauantainakin latailtua sitä juhlien oikeampaa fiilistä, sellaista vähemmän siloiteltua kuin nämä kuvat! ;)

P1011239

P1011250
Meillä on tässä meidän kesäkämpässä todella rajoitetut varusteet, eikä keittiötäkään ole koolla pilattu, mutta kuka nyt kesällä jaksaisi kauheasti kokkaillakaan. Hyvin on siis pärjätty, mutta juhlavalmistelujen kanssa joutui vähän käyttämään päätään. Kyllä tuli ikävä kaikkia kotona odottavia ihania tarjoiluastioita!

P1011267

Koska keittiössämme ei ole edes uunia, kakku koottiin tällä kertaa valmispohjista, mutta sitä puutetta korvaamaan iskettiin kakkuun reilusti kerroksia, kermavaahtoa ja marjoja! Ja hyvää kuulemma oli, vaikka olikin kaupan hyllyltä.. Lisäksi tarjolla oli muun muassa ruisnappeja katkaraputäytteellä ja rieskarullia kinkkutäytteellä.

P1011273

P1011248
Saimme iloksemme juhliimme tarjottavaksi Parés Baltàn viinejä ja kuohuvaa. Sekä viinit että kuohuva olivat mulle entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja, ja siksi tarjosin niitä mielelläni myös vieraillemme. Parés Baltàn Savia Viva valko- ja punaviinit ovat tarttuneet itselläni kerran jos toisenkin mukaan Alkon hyllyltä. Punkku talvella ja valkkari näin kesällä. Molemmat ovat hyviä ja edullisia luomuviinejä. Brut 'B' taas on kuiva, mutta ihanan hedelmäinen cava, mainio esimerkiksi kesän piknikeille!

Parés Baltà viinitalo on perustettu vuonna 1790 ja se on edelleen perheyritys. Suurin osa sen tuotannosta on tosiaan luomua.

P1011298

Kämppikseni oli keksinyt huippuidean kesäkämppämme vieraskirjasta. Jokainen vieras pakotettiin raapustamaan kirjaan omat terveisensä ja pakotetaan vastedeskin. Kuinka kiva näitä on sitten lueskella syksyn harmaudessa ja muistella kaikkia ihania hetkiä?!

P1011263

P1011237

Kun oli aika lähteä jatkamaan muualle häiritsemästä naapureitamme, suuntasimme porukalla ensin Hernesaaren rantaan. Hernesaaren rannassa oli yllättävän hyvät bileet käynnissä ja tanssilattia ihan täynnä! Viihdyttiin ulkosalla jonkun aikaa, minkä jälkeen jatkoimme iltaa vielä keskustassa.

P1011252
Vaikka lämpötilassa oli toivomisen varaa, tuntui tämä ilta jo aidosti sellaiselta kesäillalta ja -yöltä kuin niiden kuuluukin tuntua. Spontaaneita ideoita, ystäviä ja naurua.

P1011233

Kiitos kaikille vieraille ketkä pääsitte tulemaan!! 

P1011277


postaus toteutettu yhteistyössä Parés Baltàn kanssa

10 kommenttia:

 1. Näistä kuvista ja juhlista huokuu nimenomaan sana kesä! Näyttääpä herkulle ja uskon, että ihan hauskaakin oli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla!! :)) Toivottavasti muuten näit mun kommentin, tajusin vasta tästä sun kommentista, etten oon lukenut pitkään aikaan sun postauksia, ilmeisesti sun blogi ei oo päivittynyt Bloggerin lukulistalle?!? :o

   Poista
 2. Ihanat koristeet, mistä ne on? Sentään kuoharilasit löytyi eli ollut ihan primitiiviset olosuhteet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha no first things first - ilman uunia pärjää, mut ilman skumppalaseja ei!! ;D Koristeet on Ikeasta :)

   Poista
 3. Aloin seuraamaan sua snäpissä vähä aikaa sitten ja pakko sanoa että sulla on sairaan hauskoja snäppejä :D Kiva nähdä snäppien kautta sitä oikeaakin elämää ja osaat nauraa itsellesi, se on tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla että seuraat siellä ja hyvä jos mun snäppäilyt on viihdyttäneet!:D Sieltä tosiaan saa ehkä parempaa kuvaa siitä oikeasta ja elämästä ja persoonastakin :)

   Poista
 4. Ootko sattunu löytää pientä ylläriä sun tietokonelaukusta:D:D oli muuten siinä vaiheessa ilta ihan järkkyhauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHHA en ollut löytänyt aiemmin, mutta nytpä löysin!!!! xDD Kiitos ylläristä, oli oikein kaunis raapustus! :D

   Poista
 5. Mä tuun sit seuraavalla kerralla messiin, kun nyt vähän unohtui, haha! :D :D Katotaan, jos ehdittäis vielä kesällä törmätä keskustan suunnilla. Mä oon seuraavan kerran liikenteessä nyt parin viikon päästä vkl, vink vink. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo ehdottomasti ja toivottavasti keretään!! Laita mulle viestiä niin katotaan missä huitelen! ;)

   Poista