7. heinäkuuta 2015

onnellinen ruissalossa

Pystyn jo nyt sanomaan, että takana on yksi kesän parhaista viikonlopuista. Heittämällä.

Helteinen Ruissalo, useita Suomen ja maailman valovoimaisimpia artisteja, hyvää ruokaa (onneksi festariruoka käsittää tänä päivänä paljon muutakin kuin makkispekkikset) ja parhaita tyyppejä. Siinä ainekset ikimuistoisen viikonlopun reseptiin.

ruissi2

Viikonloppu alkoi iloisella jälleennäkemisellä kun yksi meidän Tampere-familyn jäsenistä tuli mun luokse Helsinkiin. Roadtrip Turkuun, takapenkillä lakkaamaton kälätys, kaikki hauskuus vasta edessä. Sellainen fiilis että halkeaa kun on vaan niin innoissaan.

Oltiin onnekkaita, saatiin pyörät alle ja polkaistiin reilu seitsemän kilsaa Ruissaloon. Jos olisin siinä helteessä pyöräillyt mihin tahansa muualle, olisin varmasti kironnut mielessäni kaikki osaamani kirosanat, mutta nyt ei haitannut yhtään.

Perjantain paras oli ehdottomasti Ellie Goulding. Kuuman päivän jälkeen viilentynyt ja hämärtynyt ilta, Love Me Like You Do, Burn ja Ellien upea ääni kaikumassa yli peltojen. Tiedättekö ne sekunnin murto-osan kestävät maagiset hetket, kun miettii että vitsi mä olen onnellinen? Ne oli aika iisissä just tolloin.

ruissi1

Lauantaina messiin liittyi lisää Tamperemimmejä ja meitä olikin jo aika iso porukka kasassa. Lisää hyvää ruokaa, juomaa ja fiilistä. Hyvien artistien kirjo oli niin loistava, että kaikkia ei kerennyt millään näkemään, vaikka olisi kuinka halunnut. Sanni yllätti mielettömällä swägällään, Kasmir oli yhtä fiilis kuin saattoi kuvitellakin, Veronica Maggio vielä ihanampi kuin viimeksi Vaasan keikalla ja Pharrel Williamsiin nyt ei vaan edes sanat riitä. Ilta päättyi Axwell /\ Ingrossoon, ilotulituksiin ja tärisevään maahan, kun 35 000 ihmistä tamppasi samaan tahtiin.

Nyt tuosta viikonlopusta on jäljellä kymmeniä ellei satoja kuvia ja videoita, hieman punoittavat olkapäät, kurkkukipu ja tuhat muistoa. Ruisrockin sivuilla oli artikkeli, jossa sanottiin että Ruisrockin lauantai oli onnellisten ihmisten juhlaa. Allekirjoitan täysin.

Oli ihan mieletöntä.

7 kommenttia:

 1. Huikeita kuvia ja tunnelmia sullakin täällä! :) Tuntuu, että Ruississa on jotain taikaa, kun kaikilla on ollut niin huikea viikonloppu :D Tai ehkä se oli vaan se kesä, joka kävi hetkeksi näyttäytymässä? ;) Tää viikko on kyllä menty ihan silmät ristissä, mutta oli sen arvoista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo kaikilla tuntuu kyllä olleen ihan mieletöntä, varmasti toi sääkin vaikutti tosi paljon asiaan! Räntäsateessa olis voinut suu olla vähän mutrulla ;D Mä tulin kipeäks kanssa, mutta ei haittaa kun oli niin hauskaa! :D

   Poista
 2. Oi kuulostaa mahtavalta! Tuli niin hyvä fiilis kun luinkin tätä postausta, että voin vaan kuvitella miten hauskaa ja ikimuistoista teillä on ollut! :) Toivottavasti pääsisin itsekin Ruisrockiin ensi vuonna! Tänä kesänä meen ekaa kertaa Blockfesteille, enkä tiedä yhtään mitä odottaa, mutta eiköhän sielläkin tuu hauskaa olemaan (toivottavasti heh :D) Mutta ihanaa kesää Lilli! Tässä blogissa on niin hyvä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huippua!! :)) Tää oli mun eka kerta Ruississa ja suosittelen kyllä, eli ens vuonna messiin! Ja pidä hauskaa hei Blockeilla, ainakin mun kaverit on hehkuttaneet sitä, että on kanssa hauskat festarit! :) Kivaa kesää Veera sullekin!<3

   Poista
 3. Khuulilta kuulostaa! Kaikki on kyllä hehkutelleet Ruissia nyt niin törkeesti, et pitänee itsekin joku kerta lähteä kurkkaamaan meno sinne - jos ens vuonna sit lähtis? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyllä khuul :)) Ens vuonna messiin, kyllä siellä Ruissalossa oli ihan oma tunnelmansa, tää ensikertalainen ainakin vakuuttui! ;D

   Poista
 4. Pystyn niin samaistumaan fiiliksiin Lili ! Russi oli ihan uskomaton !!!

  VastaaPoista