20. elokuuta 2015

flounce 1-v

Halusin vinkata teille kahdesta mainiosta jutusta, nimittäin lifestyle-sivusto Flouncesta, sekä yhdestä kesän suosikkipaikasta, Hernesaaren RannastaOlin eilen nimittäin käymässä kaverini perustaman Flouncen 1-vuotissynttäreillä Hernesaaressa.

Yksi kesäni parhaita puolia on ollut lukuisat uudet ihmiset, joihin olen saanut tutustua niin työn kautta kuin vapaa-ajallakin. Tutustuimme Elinan kanssa erään hyvin väsyneen, mutta sitäkin hauskemman työreissun aikana. Kun ajaa yhteensä 20 tuntia Rovaniemelle ja takaisin, on aika paljon aikaa höpöttää ja tajuta, kuinka paljon yhteistä on. Myös kuvissa näkyvään Essiin olen tutustunut töiden kautta, mutta Essi pitää myös blogia täällä.

P1011871


P1011846
Synttärikakun virkaa toimittanut GreenStreetin minttusuklaa-raakakakku upposi meihin vähän liiankin hyvin!

P1011877
Kuvassa Essi sekä Flouncen päätoimittaja Elina & muotitoimittaja Ida.

P1011863Entäpä Hernesaaren Ranta sitten? Paikka on varmasti jo monille tuttu, mutta haluan silti vielä vinkata siitä erikseen yhtenä Helsinki-tärppinä. Itse olen käynyt kesän aikana Hernesaaressa niin rennosti muutamilla drinkeillä kuin illemmalla bailaamassakin ja paikka soveltuu kyllä molempiin tarkoituksiin erinomaisesti! Päivisin voi lekotella aurinkotuoleilla ja illan tullen tanssilattia täyttyy nopeasti. Tekopalmujen, hiekan, sinisen taivaan ja laiturissa seisovien veneiden yhdistelmä saa aikaan fiiliksen, että olisi jossain paljon Helsinkiä eteläisemmässä kaupungissa. Menkää ja testatkaa, ennen kuin syksy saapuu!

P1011864

P1011893
Mielestäni on ihan mahtavaa, kun ihmiset lähtevät rohkeasti tekemään sitä omaa juttuaan ja toteuttamaan omia unelmiaan. Kun on valmis näkemään vaivaa, voi saavuttaa ihan mitä vaan. Innolla jään odottamaan, mihin kaikkeen Flouncesta ja näistä mimmeistä vielä on! Tutustukaa ihmeessä tähän muotia, kauneutta ja lifestylea käsittävään verkkojulkaisuun täällä. Oma suosikkini on tähän mennessä ollut tämä hauska juttu erilaisista miestyypeistä! ;)

P1011865

P1011894
Me lähdimme vielä Hernesaaresta Essin kanssa kuvailemaan illan asut, joten myöhemmin luvassa kerrankin jotain muuta kuin perus arkiasua.

P1011843
Kiitos vielä kutsusta ja onnea & menestystä Flouncen tuleviin vuosiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti