2. elokuuta 2015

syksyn parhaita

Sanon nyt kirosanan syksy, mutta faktahan on se, että sieltä se tulee, haluaa sitä tai ei. Mä en ihan vielä ole valmis syksyyn, mutta kun elokuu vaihtuu syyskuuksi, vaihdan mielelläni huolettomat kesäpäivät ihaniin arjen rutiineihin ja kääriydyn villaan. Syysvaatteet ovat mielestäni inspiroivimpia ja kerrospukeutuminen kivaa. En ole vielä itsekään ihan varma, mitä uusia hankintoja tarvitsen syksyksi, mutta tässä muutamia ihanimpia juttuja nettikaupoista.

fall15Ainakin omassa vaatekaapissani yksinkertaisuus tulee olemaan syksyn avainsana. Asusteilla, kuten huiveilla, hatuilla, silmälaseilla, kelloilla ja siroilla koruilla saa asuihin mielenkiintoa. Haluan, että vaatekaapistani löytyy määrän sijaan laatua. Muutama täydellinen neule, t-paita ja hyvin istuva takki riittävät.

fall152Nahka yhdistettynä joko muhkeaan villaan tai kevyeen silkkiin kiinnostaa kovasti. Multa löytyy jo "nahka"shortsit sekä -hame kaapista, mutta myös nahkahousut houkuttaa. Jollei sellaisiin vielä rohkene, vahapintaiset housut ovat hyvä vaihtoehto. Itseltäni löytyy kuvan Mangon vahahousutja ne ovat olleet hyvä löytö. Ajattoman silkkipaidan voi parittaa lähes kaikkeen, ylläoleva Filippa K:n versio on nyt alessa.


postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti