23. syyskuuta 2015

cargo jacket

Etsin pitkään tällaista khakinvihreää takkia, mallin piti olla juuri tietynlainen. Vaikka rakastan esimerkiksi siistejä trenssejä, arkena kaipaan usein myös jotain paljon rennompaa päälle ja tällainen takki vastaa hyvin tarpeisiini. Tämä rento asu farkkupaidan ja mustien vahapintaisten housujen kanssa on siis jo eksynyt monesti päälleni yliopistolle suunnatessa.

P1012116
Olen yhdistänyt takkiin niin mustat korolliset nilkkurit kuin mustat tavalliset ballerinatkin, mutta jotenkin nämä leokuvioiset versiot tuovat asuun vielä vähän jotain ekstraa.

P1012129
Marc by Marc Jacobsin suosikkilaukku on päässyt taas kesätauon jälkeen kovaan käyttöön, tykkään siitä edelleen ihan mielettömästi. Sain myytyä pois Mulberryn Oversized Alexani (toivottavasti se sai rakastavan kodin, hieman haikein mielin siitä luovuin.. :D), joten hetken jo kävi mielessäni jonkun uuden laukkuihanuuden hankinta. Reissukuume on kuitenkin yltynyt sen verran kovaksi, että täällä haaveillaan kaukomatkasta lämpimään vuodenvaihteessa. Laukkuhankinnat taitavat siis tällä kertaa jäädä tekemättä, mutta saa nähdä..

P1012039

takki h&m, paita h&m, housut mango, 
ballerinat wonders (vastaavat ballerinat täällä), laukku marc by marc jacobs, kello dkny

P1012091
Tosi basicjuttuja, mutta mitäs tykkäätte asusta?

P1012081

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. nice jacket
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/09/glowwbox-september-2015.html

    VastaaPoista