15. syyskuuta 2015

syksyn ja talven parhaat takit

Nyt on paras aika ostaa syksyn ja talven takkeja, valikoimaa on paljon ja kokoja vielä suurimmilta osin hyvin jäljellä. Syksyn ja talven tulo ei tunnu ihan niin pahalta, kun kaapissa on odottamassa kiva takki. Kokosin parhaimmat syksyn ja talven takkilöydöt eri hintaluokista.

alle100

1 / 2 / 3 / 4

Mustaa ja harmaata, siinä suosikkivärini tämän syksyn takkeihin. Myös kamelinväriset villakangastakit kiinnostaa, mutta niitä oli mielestäni yllättävän vähän tarjolla, kun selailin nettikauppoja. Minimalistiset ja hieman laatikkomaiset takit ovat mielestäni todella kauniita juuri nyt.

alle200

1 / 2 / 3 / 4

Takkeihin tuo mielenkiintoa erilaiset tekstuurit ja yksityiskohdat. Hieman pörröiset materiaalit, napitukset, vyöt vyötäröllä, erilaiset kaulukset..

yli200

1 / 2 / 3 / 4

En voi itselleni mitään, mutta kaikkein kauneimmat takit löytyivät mielestäni tästä yli 200 euron hintakategoriasta, vaikka olisin katsonut valikoimaa ummistaen silmät hintalapuilta. Yleisesti ottaen mitä enemmän takkiin panostaa, sitä varmemmin saa kyllä laatua, lämpimiä materiaaleja ja kestävyyttä. Iso hintalappu ei kuitenkaan aina automaattisesti tarkoita laatua, joten materiaalilappuun kannattaa aina kurkistaa.

Kannattaa katsoa, että takissa olisi edes osa villaa, mitä suurempi prosentti, sen parempi tietenkin. Esimerkiksi keskimmäisen kategorian Spoomin takissa oli 50 % villaa, mutta hinta on kuitenkin hyvin kohtuullinen.


postaus sisältää mainoslinkkejä

3 kommenttia:

 1. Mä olenkin jo ajatellut, että olenko ainoa jolle käy noin - jostain syystä bongaan aina ne kaikista hinnakkaimmat vaihtoehdot vaikken hintalappua edes vilkaisisi. Välillä niin ärsyttävää, kun pitäisi tehdä budjettiostoksia eikä mikään edullisemmista vaihtoehdoista näytäkään enää miltään sen kalliimman rinnalla :D Elämä on vaan niin julmaa ja vaikeaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mikä kumma siinä on!! :D Mulla on joku luontainen vaisto bongata aina se kaikkein kallein vaihtoehto, vaikken todellakaan näkisi edes hintalappuja..

   Löysin muuten sun välipalapatukkaohjeen kun viikonloppuna googlailin eri ohjeita, tein niitä ja niistä tuli superhyviä! Kiitos siis ohjeesta :)

   Poista
  2. Eikä! Vähän kiva kuulla että tykkäsit :) Vielä kun jaksais itsekin tehdä joskus toiste, hahaa!

   Poista