3. syyskuuta 2015

viimeisiä kesäasuja & huuto.net

Helsinki on nyt jätetty taas toistaiseksi taakse ja Tampereen kotikin alkaa jo näyttämään enemmän kodilta kuin siniseltä Ikea-kassien mereltä. I-h-a-n-a-a olla kotona!! 

Samalla kun järkkäilin tavaroitani, kävin todella perusteellisesti läpi vaatekaappini ja heitin armottomasti kirppiskasaan kaiken sellaisen, mitä en ole vähään aikaan käyttänyt. Vaatekaappini näyttää tällä hetkellä  siistimmältä ja jotenkin käyttökelpoisemmalta kuin aikoihin. Sain eilisen ahkeroinnin tuloksena osan vaatteista Huuto.nettiin ja löydätte ne täältä! Tuttuun tapaan kysymyksiä saa laitella mulle joko sähköpostiin lililiiblog@hotmail.com tai suoraan Huuto.nettiin. Jaksoin laittaa myyntiin vasta ehkä 1/3 tavarasta, joten lisää tulossa seuraavien viikkojen aikana, pysykäähän kuulolla! :)

P8124581
Mutta sitten itse kuvien asuun. Käytiin kuvailemassa nämä yhtenä kesäiltana Emmin, Eveliinan ja Janican kanssa. Nauroin tytöille, että ehkä ihan hyvä saada juuri tämä asu kuviin, koska olen lähes asunut tässä asussa koko kesän. Olen yhdistänyt kylmässä kesäsäässä valkoiseen pitsimekkoon joko farkkutakin tai beigen mokkabikerin niin monta kertaa, etten enää edes pysynyt laskuissa.

P8124609

mekko topshop, farkkutakki h&m (vastaava takki täällä), 
kengät birkenstock, laukku tiger of sweden

P8124543
Tämä asu on kyllä ollut mukavuudessaan ja helppoudessaan ihan ykkönen. Haluaisin sanoa, että varsinkin kesällä musta tulee tosi mukavuudenhaluinen ja rento pukeutuja, mutta niin taidan sanoa talvellakin? Hah, välillä tuntuu, että olen kyllä maailman tylsin pukeutuja :D

P8124597


P8124577
Niin ja mukavuuden tietty kruunaa ihanatkamalat Birkenstockit. Aion tallustella niillä varmaan niin pitkään, kun maa on jäässä..

P8124604

postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. aivan ihana asu !! <3
  oot jotenkin rento näissä kuvissa, niin näyttää ekstrakivalta !
  ja jeee. oot treellä taas :) pitää nähdä pian !
  pus.

  Mulla on kans ollu meneillään vaatekaapin karsinta, mutta ärsyttää kun vaikka haluais karsia lisää niin aina jossain kohtaa iskee se "muttakun tää on kuitenkin ihan kiva ja hyvä ja ehkä mä pidän tän vaikken oo käyttänykkään ikuisuuksiin"... ärrrr :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana<3 Ja kiva kuulla.. Hei, todellakin, kaffet joku päivä, onks tänne tullut jotain uusia kahviloita?! :) pus pus.

   Poista
 2. Voi että miten kiva asu! Sulla on silmää yhdistellä asusteita ja vaatteita! :)
  Tykkään muutenkin tosi paljon sun blogista. Käsittääkseni opiskelet viestintää;
  olisi kiva, jos tekisit postauksen opiskelujutuista. Kiinnostaisi kauheesti, että millaista se on!
  Mukavaa syksyä!
  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos paljon, ihana kommentti :) Joo ihan oikein oot käsittänyt. Hmm, oon ajatellut pitäväni opinnot aikalailla pois blogista, mutta ehkä voisin harkita niistä jotain kirjoittavani, kiitos postaustoiveesta :)

   Mukavaa syksyä sinnekin!

   Poista