8. lokakuuta 2015

order from boutique minimaliste

Niin kuin jo kerroin, tein hetki sitten pienen tilauksen lemppariputiikkiini Etsyllä. Tämä oli muistaakseni jo kolmas kerta kun  olen tilannut Boutique Minimalistelta ja sieltä saa kyllä ehdottomasti kauneimmat ja siroimmat korut kivaan hintaan.

P1012249
Jokaisella tilauskerralla kaikki on sujunut loistavasti, tuotteet tulevat melko nopeasti (vaikka ovatkin "tilaustuote"), ne on pakattu kivasti ja ovat aina vastanneet odotuksiani. Tuotteet tulevat Portugalista, joten tulleistakaan ei tarvitse huolehtia, toisin kuin joistain Etsyn putiikeista tilattaessa. Postimaksu maksetaan normaalisti tilauksen yhteydessä.

P1012245


P1012234
Itse tilasin tällä kertaa kolme rannekorua ja kaulakorun. Leaf Clover Braceletin omistin jo, mutta harmikseni hukkasin sen kesällä ja tilasin siksi nyt uuden. Sen lisäksi tilasin tämän ketjurannekorun sekä tämän siron Infinite Cuff-rannekorun. Kaulakoruja olen yleensä tosi huono käyttämään, mutta tähän siroon kaulakoruun olen ihastunut.

P1012238
Korut ovat tosiaan monet kullattuja ja ainakaan omani eivät tähän mennessä ole lähteneet tummumaan tai muuttaneet väriä niin kuin monet halpiskorut. Parasta näissä koruissa on kuitenkin se, että niitä voi latoa ranteeseen vaikka kuinka monta samaan aikaan ja silti kokonaisuus näyttää kivalta. Olen ihan rakastunut tällaisiin siroihin koruihin, ne todella viimeistelevät asun!

P1012252

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita! Tällaisia vinkkejä on aina kiva lukea. Ja hei, kiitos viimeisestä, Katja otti yhteyttä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tästä oli pakko vinkata, sen verran tyytyväinen olen ollut! :) Ja eipä mitään, kiva juttu :)

      Poista