11. marraskuuta 2015

kukkaterapiaa harmauden keskelle

Alkuun ilmoitusluontoinen asia, lisäsin nimittäin Huuto.nettiin taas lisää tavaraa, löydät kaikki kohteeni täältä!

Seuraavaksi luvassa hieman keväistä kukkaloistoa piristämään tätä harmaata keskiviikkoa. Ollessani Helsingissä kävimme Essin kanssa Marsaanan uuden showroomin lisäksi pyörähtämässä myös Spalt PR:n showroomilla ihastelemassa ensi kevään mallistoja.

P1019476

Koko showroom oli koristeltu niin kauniisti, upeita kukkia oli joka paikassa ja tunnelma oli todellakin  keväinen! Keväisen fiiliksen kruunasi vielä drinkkibaari, josta sai raikkaita drinkkejä.

P1019470
Showroomilta löytyi ihania kevätjuttuja muun muassa Lumilta, Marja Kurjelta, Adidakselta, Bik Bokilta ja Furlalta. Parhaiten omaan mieleeni jäi kuitenkin Balmuirin upea mallisto, jonka silkkihuiveja ja panamahattuja ihastelimmekin pitkän tovin.

P1019505

P1019494
Jos vietimme pitkän aikaa Balmuirin tuotteiden äärellä, meidät saattoi löytää hyvällä todennäköisyydellä  myös mielettömän karkkibuffetin ääreltä. Karkkibuffan ja hyvän fiiliksen ansiosta viihdyttiin paikalla vähän turhankin kauan! ;)

P1019477

P1019488
Kiitos Spalt PR keväisistä tunnelmista keskellä syksyn harmautta!

P1019474

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Muistelen että sulla olis timberlandit ja uggit? Onko ne samaa kokoa? Timberlandit löytyy multa ja nyt ois uggit mielessä, kokoa vaan pohdin :)
  Terveisin jo useamman vuoden blogiasi lukenut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Uggeja en enää omista, enkä yhtään valitettavasti muista mitä kokoa ne olivat :/ Olisiko missään paikkakunnallasi myynnissä Uggeja, jos voisit käydä testaamassa ennen ostoa (jos netistä olet tilaamassa)? Tai kaverillasi.. Muistaakseni Uggit kuitenkin ovat aika normi kokoa :)

   Mukava kuulla että olet pysynyt matkassa mukana jo pidempään, ihanaa joulun odotusta sinne!<3

   Poista