27. joulukuuta 2015

christmas gift

Mainitsinkin jo saaneeni tänä vuonna yhden joululahjan, joka olikin sitten erittäin tarpeellinen ja mielekäs. Olen kaipaillut uutta vähän kestävämpää rahapussia, tai lähinnä korteille tarkoitettua pussukkaa jo jonkin aikaa ja yksi tonttu oli kuullut toiveeni ennen joulua! ;)

P1010186

P1010158
Ihanasta, paksulla silkkinauhalla varustetusta paketista paljastuikin mitä kaunein musta Mulberryn Tree Coin Pouch. Pieni pussukka on juuri sitä mitä kaipasinkin, kannan mukanani yleensä vain muutamia kortteja ja ne mahtuvat tähän juuri sopivasti muutamien kolikkojen kera. Takapuolella on vielä erikseen pieni tasku, jossa säilyy kätevästi opiskelijakortti, niin sitä ei tarvitse olla erikseen etsimässä muiden korttien seasta joka välissä.

P1010162
Paketti oli mulberrymäiseen tapaan paketoitu aivan viimeisen päälle ja silkkinauhoja oli ilo availla.

P1010189
Pieni kultainen puu-logo viimeistelee muutenkin söpön pussukan, tätä on ilo kantaa mukana joka päivä. Kiitos tarkkakorvaiselle tontulle ihanasta lahjasta!

P1010165


P1010168

6 kommenttia:

 1. Hieno!
  Tilasin juuri saman (tosin erivärisenä) pussukan Mulberryn alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on kyllä osoittautunut tosi kätsyksi! :)

   Poista
 2. Ompas kaunis! Munkin pitäisi hankkia uusi rahapussi, tää olisi kyllä todella nätti! :) Ps. Ihania kuvia instassa sulla sieltä reissusta! :) Lomakuume nousi aika korkeelle! Sulla oli varmasti ihan huippu reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera :) Tää on osoittautunut tosi kätsyksi ja näppärän kokoiseksi.. Ja huh, itselläkin kyllä reissukuume jäi pahasti päälle, voisin lähteä vaikka heti uudelleen johonkin!

   Poista
 3. Ihana! Jos ymmärsin oikein niin pussukka on tilattu ihan Mulberryn omilta sivuilta? Kuinka toimitus toimii? Onko ihan kätevää? Vinkkasin poikaystävälleni samantyylisestä lahjasta, mutta koska liikkeeseen on vaikea päästä niin etten huomaisi, niin netti olisi kätevä. Poikaystävä kiittää avusta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Joo, olen itsekin tilannut Mulberryn sivuilta ja toimitus on tosi kätevä, tulee Upsin kautta, muistaakseni ei kovin montaa päivää mennyt, eli suosittelen kyllä lämpimästi! :)

   Poista