8. joulukuuta 2015

i'm on vacation

Huomenna lennähdän kolmeksi viikoksi Balille rinkka selässäni. Matkaan valmistautuminen ja pakkauspuuhat ovat olleet melko erilaisia aiempiin matkoihini verrattuna, sillä tällä kertaa olen hommaillut rinkan täytteeksi muun muassa sellaisia välineitä kuin hyttysverkon ja otsalampun.

P1019989
Mukaan otettavia tavaroita on myös joutunut miettimään aiempaa tarkemmin, sillä kun koko omaisuutta kantaa itse selässään, ei halua roudata mukanaan mitään ylimääräistä. Kosmetiikka on pakattuna pieniin matkapulloihin ja olen kerännyt mukaan kaikki kaappieni pohjalla lojuneet näytepakkaukset.

P1019974
Myös vaatevarasto tulee reissulla olemaan melko minimaalinen. Matkassa on mukana muutamat shortsit, toppeja, pari mekkoa ja hametta sekä urheiluvaatteita. Rantavaatteisiini sain ilokseni päivitystä House of Brandonin valikoimista ja mukaan lähtee nämä ihanat pitsibikinit valkoisena sekä tämä kuviollinen kimono.

P1019980
Kenkien saralla ajattelin pärjätä kolmella parilla, varvassandaaleilla, Birkenstockeilla ja lenkkareilla. Havaianakset ovat varvassandaalien klassikot ja saadessani valita muutaman tuotteen DefShopin valikoimista, valitsin reissuun mukaan tämän Slim-mallisen mustan parin. Muutaman kotona tehdyn koeläpsyttelyn perusteella nämä eivät hierrä kyllä yhtään, toisin kuin monet muut varvassandaalit.

P1019954
Olen syönyt nyt pari viikkoa aikoinaan jostain blogitilaisuudesta saatuja Puhdas+ aurinkokapseleita. Kapselit sisältävät muun muassa kollageenia, beetakaroteenia ja NutroXun-yhdistettä, joiden sanotaan ehkäisevän ihon palamista ja tehostavan rusketusta. Mähän olen tunnetusti melkoinen kalkkilaivan kapteeni, enkä etelässäkään rusketu kevyttä päivetystä lukuunottamatta ja lisäksi musta on viime vuosina tullut melko varovainen auringon suhteen. Katsotaan kuitenkin, josko näiden kapseleiden avulla saisin edes hieman syvemmän kahvipavun värin, enkä palaisi ihan niin herkästi. Kapseleiden lisäksi matkaan lähtee tietysti korkealla suojakertoimella varustetut aurinkorasvat, sillä ilman niitä en kyllä tulisi toimeen.

Huomenna se olisi sitten menoa! Jännittää, mutta samalla odotan tulevaa matkaa niin innoissani, että tuskin saan kovin paljon nukuttua ensi yönä. Toivottakaa onnea ja muistakaa seurata seikkailuani Snapchatin (lilli.sofia) ja Instagramin (lillisofia) kautta. Muutamia postauksia olen ajastanut teille matkani ajaksi, mutta läppäristäni saan onnekseni kolmen viikon pakkovieroituksen. Palataan viimeistään ensi vuonna, hih! :)

P1019944

postaus sisältää mainoslinkkejä ja blogin kautta saatuja tuotteita

8 kommenttia:

 1. Vitsit miten jännittävää! Huippua reissua Lilli, odotan innolla insta ja snapchat päivityksiä!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, ihanaa matkaa Lilli! Huippuja kokemuksia sulla edessä, nauti! And be safe!

  VastaaPoista
 3. Huippua matkaa! Seuraan sua snäpissä, innolla odotan snäppejä reissusta, sulla on hulvattomia juttuja siellä. :D

  VastaaPoista
 4. Mitä ihaninta matkaa! :) Sulla tulee varmasti olemaan ihan mahtavaa siellä! <3

  VastaaPoista
 5. Ooo! Kuulostaa niin siistiltä! Hyvää matkaa! Kuulostaa muuten fiksuilta noi kaappien nurkista kaivetut näytepakkaukset, vois itekin alkaa hyödyntämään niitä reissuissa.. Jään oottelemaan Bali-kuvia ja -postauksia, ja seurailemaan muissa kanavissa matkasi ajaksi! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, ihanaa! Mahtavaa reissua Lilli! :)

  VastaaPoista
 7. Mistä oot onnistunut löytämään noi leviksen farkkusortsit?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsästin Uffeilta ja muilta kirppiksiltä vanhoja leviksiä ja vihdoin onnisti, noi oli miesten farkut joista pätkäisin lahkeet pois.. Pitäisi vielä kuluttaa lahkeita hieman lisää :)

   Poista