21. joulukuuta 2015

lempeä uni

Ihoni janoaa kosteutusta varsinkin talvisin ja viimeisen vuoden aikana olen alkanut käyttämään kasvovoiteen lisäksi erilaisia seerumeita. Olen kokeillut useampaa, mutta mikään ei ole vielä jäänyt käyttööni vakkariksi. Siksipä kun Mia Höydöltä otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluani vastaanottaa testiin heidän uusi seeruminsa, olin enemmän kuin innoissani.

Lempeä Uni on öljypohjainen seerumi, joka sisältää paljon eri vitamiineja. Seerumin luvataan muun muassa tasoittavan ja kirkastavan ihon sävyä, sekä suojaavan soluja. Kyseessä onkin juuri ihoa rauhoittava tuote ja sellaista ainakin itse kaipaan.

P1010079


P1010111
Kerkesin testailemaan seerumia ennen matkaani vasta muutamia kertoja, mutta aamuisin ihoni oli sen ansiosta kyllä todella pehmeän ja kosteutetun tuntuinen. Tuotetta voi käyttää sekä aamulla että illalla, mutta itse koin sen liian öljyiseksi meikin alle, joten olen käyttänyt sitä lähinnä iltaisin.

P1010098


P1010090
Seerumithan ovat yleisesti tuotteita, jotka imeytyvät tavallisia kasvovoiteita syvemmälle. Seerumit sisältävät enemmän aktiivisia ainesosia kuin tavalliset ihonhoitotuotteet ja siksi myös hoitavat ihoa tehokkaammin. Ainoa "ongelma" seerumeissa on niiden hinta, ne ovat yleensä melko hintavia kokoonsa nähden. Itse kuitenkin koen, että voin maksaa tuotteesta hieman isommankin summan, mikäli koen sen toimivan itselläni.

P1010085
Olen viimeisen puolen vuoden aikana kokeillut niin V10+ -sarjan kuin Cliniquenkin seerumeita, mutta ne eivät ole jääneet itselleni vakkarikäyttöön. Ehkä tämä voisi sen sijaan saada vakkaripaikan kylpyhuoneeni kaapista? Lupaan raportoida myöhemmin, mikäli näin käy..

Ainakin tässä tuotteessa plussana on ehdottomasti luonnonmukaiset raaka-aineet sekä purkkien kaunis ulkomuoto, joka hellii esteettistä silmääni. Kiitos vielä Mia Höydölle kauniista paketista, joka piristi päivääni!

P1010115

postaus sisältää blogin kautta saatuja tuotteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti